Posao s Eto'om propao
0
Barca daje 75 miliona za Ibrahimovića
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisujem.... Mas que un club! Visca el Barca!
fasistickih jer su bili protezirani od strane diktatora Franca..elem, bice lijepo gledat kako Barca dere taj Real i u ovoj sezoni, sa ili bez Ibre...bilo bi lijepo da Zlatan dodje i da onaj Eto\'o kojem treba 20 lopti poslat da bi postigao gol (slazem se da je imao i genijalnih poteza...) ode negdje, jer vrijeme je za promjene..ekipa koju ima Barca je sve uzela i treba ih osvjeziti, sumnjam da bi Eto\'o mogao ponoviti proslu sezonu i Laporta to dobro zna...MAS QUE EN CLUB!
dzaba kad ce ih Real pomesti...
Moj ti...kakve si sve nebuloze napisao... kako ce na Barcu uticati ove trakavice, jos ako Eto\'o ostane, belaj... vidi se da si veliki strucnjak, znaci dovedu Ibrahimovica i godotva stvar, sve se osvaja, aferim, sjedi 1! Praznih fasistickih ruku?! Kakve veze sad ima fasizam sa svim ovim?!
To je akobogda vec zavrseno.BARCA sa Ibrahimovicem i u novoj sezoni uzima ligu prvaka tako da omrazeni real madrid ostaje praznih fashistickih ruku.