Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tog dana kada budemo navijali za uspjeh komsija onda cemo biti normalna nacija. znaci nikad.
sretno komsije...p.s. iskreno se nadam prolazu dalje,a pokusajte da ne obracate paznju na ove manjinske ruzne komentare. POzdrav svim hrvatima iz Hrvatske i domacim hrvatima koji ne mrze Bosnu. Ovi koji je mrze,neka mi se na.ap.p.u.s.h.e. krca
hrvatska je jaka! najjača u regiji ali realno nema šanse sa španjolcima jer su oni svjetski prvaci,ali želim ssvu sreću susjedima
pričajte vi šta god oćete, u \"lištici\" dođu vaši bosandžerosi i budu naši robovi za 10-20KM
Sanjam iželim Hrvatsku pobjedu protiv španaca večeras. hrvati herceg-bosne su večeras uz republiku hrvatsku,i juče i sutra. \"sanjar je čovjek koji svoj put vidi samo po mjesečini, a to što zoru vidi prije ostalih-to mu je kazna.\" oscar wilde,1888. vidimo zoru bit će dana a kaznu prihvatamo zbog onih prije nas i onih što dolaze.
Daj ne se..ite vise s Turskom i nekakvom mrznjom Hrvatske... Od nekoliko stotina Bosnjaka koje poznajem da prate fudbal, NIJEDAN i NIKAD ZA NIKAD od 1992 pa do danas nije navijao protiv Hrvatske osim kad je igrala protiv BiH. Ali realno, Spanci su za vas izmislili fudbal i veceras stvarno nemate sanse, osim ako se Talijanima ne bude vec islo kuci, pa prodjete na njihov racun.
Samo sam se ulizivao Hrvatima...(veceras im ne gine petarda...)
dragi susjedi ubit će vas jal vaš,znamo mi u Hrvatskoj da ćete svom snagom navijati za Španjolce ali nema veze ispali ili ne ispali ostat ćemo uzdignuta čela,dok se vi niste niti pojavili na prvenstvu a s takvim razmišljanjem i stavovima nećete se još skoro ni pojaviti jer ljudi koji mrze i žele zlo drugima nisu sposobni za bilo kakav uspjeh,sami sebi štetu radite.sve najbolje vam želim
I mene je Bilic impresionirao ali svojom zadrtoscu i nekompetencijom, takodje znam da se 50% Hrvata u sebi slaze sa mnom mada to mozda nece priznati javno. Dali su sretno gol Italiji nakon sto je Chiellini profulao loptu jednom u dvije godine, i sad je to sebi umislilo da je sila, kako da ne. Veceras Spanija izbacuje Hrvatsku a Bilic odlazi u Lokomotivu iz Moskve i tamo neslavno propada.
Nevjerovatno koliko se puta covjek iznenadi kad cita ove komentare,kad vidi koliko je manijaka medju nama svima. Ne mogu shvatit da se ne moze navijat za repku bez da se poziva na linc i slicno. Hrvat sam i navijam veceras za svoju domovinu,ali isto tako naravno da volim i ovu BiH jer je i to moja domovina , u kojoj moji djedovi zive vec stoljecima. I kao sto je netko rekao,nema pravog,obrazovanog Hrvata koji imalo poznaje povijest ovog kraja a da ce reci da mrzi BiH,poput nekih ovdje. Nema ga koji ce reci da mrzi ljijjane jer se zna cega su oni simbol, tko ih u nasoj religiji drzi, i sta su predstavljali u srednjem vijeku. Ali naravno da se ne mogu pomiriti da zivim u drzavi u kojoj mi drugi namecu predstavnike i u kojoj su moja ustavna prava relativna. Ali isto tako volio bih kad bih vidio i vise Bosnjaka koji ne bi slavili tursku koja je 500 godina okupirala nasu zemlju i na kraju krajeva radila sve sto je radila. Zato idemo Hrvatska veceras do nove pobjede!
Fuj čovječe, fuj! :S
http://www.youtube.com/watch?v=9zNUpnoNJvc s r e t n o komšije! OSVJETLITE OBRAZ BALKANA! Nacionalisti...SISAJTE GA! pOZDRAV IZ zENICE!
@bolo Koga će Lištica predstavljati ove godine u Evropi..., Hrvatsku sigurno NE, koga će Borac predstavljati...., Srbiju sigurno NE...., dakle, država BiH je na njenom 100% teritoriji...., e sad je druga priča što na tom području žive primitivci koji se hvale činjenicom da ne vole svoju državu i time koče njen napredak na svim poljima...., meni nikada neće biti jasno da ste tako ograničeni i da pričate takve nebuloze..., primaš li ti ili tvoj tata platu od Hrvatske, pa da nju hvališ i da si zadovoljan njenim napretkom, a državu od koje dobivaš platu kočiš u njenom napretku...., ti sad skontaj ko je pametan, a ko glup.... Logičnije bi bilo da unapređuješ državu od koje primaš platu i samim tim imaš šta jesti ti i ta tvoj pas koji je pametniji od tebe, jer ima pasoš države u kojoj živi... Ja ću još jednom ponoviti: Čega se pametan stidi, budala se ponosi.....
safete goni se u zavidoviće ovce čuvati
U Hercegovinu ne idem, a kamo li da sam odozdo. Nemam potrebe, a ti ne ideš zato što ne smiješ. Možete dolje samo na ono raskršće kod međugorja gdje Hercegovci dođu i uzmu robova koliko im treba za 10 KM po danu. Uostalom, zna se o kome se pričaju vicevi, pametnom dosta. Što se tiče sporta, zna se, u sjedećim sportovima ste carevi. zahvaljujući HVO-u i VRS-u. Sretno vam, nadam se da ćete i u svim ostalim sjedećim sportovima biti prvaci svijeta!! P.S. Imam hrvatsku putovnicu, ono smeće s ljiljanima napravio sam svom ćuki koji je stariji od vaše nacije. Kad se istroši, obrisat ću njome dupe.
@bolo I da još nešto, ti imaš veze sa Hrvatskom koliko ja sa Turskom...., mašta je jedno, a stvarnost nešto drugo (po tebe vrlo bolna).... A što se tiče te priče o 24% to je vaša neka LAŽNA utjeha, ja znam da kada ti vadiš Uvjerenje o državljanstvu u Hercegovini na tom papiru stoji DRŽAVA BIH, a nikakva tvorevina HB ili slične gluposti.... Što se prije pomiriš s tim bićeš sretniji....
Serđo je pravi car. Legenda naša. Koji će nas kao trener odvesti na svjetsko takmičenje. Ja se samo pitam do kada će ovi sarajevski luzeri brukati našu legendu Papeta. Dajte mu sve počasti, odlikujte ga, nagradite savjetničkim mjestom. I pustite Serđa da vodi naše careve.