Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko trlja ruke
ON do pameti, a ja do para....NIKAD
dobro za džeku što ovaj hajvan neće igrati.Još Agera nekako kutarisati.Jer ovakav as kao što je naš Edin neće se naigrati,niti nadavati golova pored ovih sebičnih saigrača ,zaslijepljnih slavom.
Super sad ce Dzeko da igra!
Da je u Španiji nebi dobio ništa , izvinjavam se , da je igrač Real Madrida još bi bio nagrađen . (Povratak Franka II dio)
CUJ KLOC KOJI STE VI KRETENI. GADITE MI SE MAJKEMI OPSOVAO BI VAM MAMU, AL NECU GARANT JE I ONA RETARDIRANA KO I VIIII....
Dzeko je drugi najbolji napadac Engleske lige kad se mjere golovi po minutama provedenim na terenu. Bolji od njega je Balotteli koji isto tako izvodi i penale Mario Balotelli Manchester City 736 9 81.78 Edin Dzeko Manchester City 1025 11 93.18 Demba Ba Newcastle United 1451 15 96.73 Robin van Persie Arsenal 1894 19 99.68 Sergio Aguero Manchester City 1498 14 107.0
Gospode evo na sedždu ti padam i pred vječnom tvojom ja klanjam se dobrotom i molitve ti u stihove skladam...Podari mi Džekin smisao za ljepotom.
@Zeljo Hrasno Ti si tipičan primjer manijačke zaostalosti i neobaviještenosti.Tevez više ne igra u Sitiju.SJEDI JEDAN ŠTAKORE!!!
Dzeko mora biti presretan jer ima suigrace kao sto su:Tevez i Baloteli.
Sramota, Suarez dobije 8 utakmica zbog ponavljanja rijeci crnac, a Baloteli 4 utakmice zbog onoga. Ispada da je bolje lika opaliti neko se sa njim svadjati, ha ja. Trebo je i Suarez Evru odvaliti nogom, dobio bi manju kaznu.
šteta majku mu - igrač zbog kakvog se i gleda fudbal... vrhunski igrač koji rješava velike utakmice i kojeg se odbrane boje... taj kvalitet ne može umanijiti par nestašluka koji se drugima ili ne spominju ili odmah opraštaju...
Seljacino pise se skroz bez veze, a ne skroz BREZ veze!
navijam za manchester united ali on nije nagazijo namjerno pogledajte snimak
Pa kad je tako kaznjen,kako moze biti regularan gol,koji je kasnije postigao.Treba i taj gol ponistiti. Ma gora sam ja budala,sto ovo ikako pisem,kad je ovo sve-skupa skroz brez veze.
Tovario bi on meni ćumur svaki dan.
Svaka cast Bali - da on ne zase..re Dzeko ne bi ni igrao. Samo tako nastavi crni sine....