Frizure kroz fudbalsku historiju
112
Balotelli u "Nikeovoj brijačnici" odabrao frizuru za Euro
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci..vidite vi da oni traze Ballotelija samog i snimaju reklame... Balloteli je sebi izgradio BRAND :-) a bogami Džeko nezna marketing...niti igra lopte...niti snima ovako reklame...niti voda pič.ku...niti gu.zi ...niti hoda po nekim eksotičnim lokacijama... čojk ide u Bud.vu...:-D jao jao
Nije loše
1. - Ronaldinho 2. - Chris Waddle 3. - Ronaldo 4.. - Valderama
Prva frizura je Ronadinho, druga Chris Waddle, treca Ronaldo debeli sa SP 2002, cetvrta Valderama........ to sto od juce prate neki pojedinci fudbal pa ne znaju prepoznat neke legende fudbala, ne daje pravo da komentarisu ovu reklamu.. Inace je super !
hahahaha nevjerovatno koji idiot reklama preglupa
NIKE nikad goru reklamu nije napravio. Adidas institucija.
Nike zna dobro reklame pravit :D
Nauci se ba igrat nogomet pa onda pravi frizure :D
\'bo vam on mame usta.
i na kraju \"horoz zuras\"
Joj ovaj balo ko da mu je 12 godina hahahha