Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma' sam pomislio na Deena! Sreća pa nije on, troškove liječenja bi morao snositi Kanton Sarajevo.
Ma deen bi ga torbicom razvalio...
...plantaze pamuka vape za ovim balotelijem...
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Zao mi je Balotelija, imao je tezak zivot, sve do neke svoje druge godine, imao je alergiju na polen, vjerovatno je sve to uticalo da je sad ovakav, treba ga shvatiti, te Singular, te Serentide. Doudese on se toga i ne sjeca, al su mu roditelji ispricali, i od tada ima traume koje ispoljava agresijom. Ipak treba uzeti u obzir da je odlican fudbaler, daje bar po go jednom mjesecno, a bude tu i dvije asistencije u dva mjeseca, to treba postovati, na stranu alergija na polen;)
Poslije tuce deen pjeva Taxi trebam da mu pobjegnem sad! Vozite meee u neki drugi grad!
U mene rođak biJo u otoj kafani i veli da mu ovaj nije šćeo otpjevat od Halida - dvacete , zato je bijo bjen.
Mora da mu je pjevac reko-Dje si ba balo,balavi!
Mora da je mislio da je neki sarajlija. Pa ga htio marisat.
Kralj...
Nije mu htio pjevati Miljacku
on ko jamak trese se obezbjeđenje
ovog beraca pamuka je sevap propustiti kroz sake.
Mislim da je pomenuti pjevac navijac Intera, vjerovatno je u vezi klupskih navijanja izbio obracun :))
ovaj pjevač je navijač intera
ovaj pjevač je navijač itera
Baloteli opraši me
TO HITLEREEEEEEEEEEEEEEEE BUDI TUČAK