Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da mediji uporno ne silaze Bali sa qrca iako je otisao iz Engleske. Sta koga boli qrc sta je covjek SEBI narucio za SVOJE pare u SVOJU kucu?
Kralj!!!
Sva sreca pa to nije bio C. Ronaldo inace bi ga zamrzjeli ko Staljina. Ali posto je to ludi Balloteli "profesionalni nogometas" sve mu je oprosteno. Kako ono rece. Samo je Messi je bolji od Mene, valjam se od smijeha. Messi je jucer odigrao ko ovaj pola svojih utakmica.
koji kralj :D
VRATIJUUUUUUUUUUUU.....ahahahahahhaahhhaahhaahhahahhahahahahahahhahhaahhahaahhaahhaahhahaah....:):):) Majorizacija klix-a ahahahahahahhahhahaahah
I statua će po uzoru na njegovog "Bentlija" biti u kamufliranoj boji... Jednom kmica - uvijek kmica!!!
Ovakvih mi nije zao kad mu u teren bace bananu.
Svi su oni primljeni u ovu redakciju preko stele, gospodo draga. Ne mislite valjda kako su se prijavili na konkurs pa bili najbolji?
Egomanijak, nikad od njega pravog igrača. Tu i tamo poneki potez, to je sve.
.. vratiju ???? ... vratiju ???? stvarno, vratiju ????
"Talijanski"?,"pogodio raslje s dvadesetak metara Neuerovih vratiju"?...wtf,jel' to tetic primljen preko shtele direkt iz ugostiteljsko-turisticke skole?
Majmun
jedan je http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/sp/image/1344/66/1344668643548.jpg cast mi je bila da me otrese ovako