Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najvece pojacanje za City, odlazak Balotelija u Milan.
cuj 17 miliona i boateng, pa boateng je bolji igrac od njega...... hahahahahhahahaha, nije ni cudo sto je taj milan propo nacisto.....
o
Jadan Milan! Svaki muto nosi Zuto !
ma nema od tog nista
Niger odlazi.
Idi odnijela te voda
Mislim da je ovo dobar potez Milan-a...Boateng je davno pao u formi..(ko prati milan zna o cemu pricam)...samo mi ovih 17 mil. doplate ne djeluje bas OK..
A ti bi trebao kupiti bukvar da se naučiš gramatici.
E sada se City moze pozdraviti sa titulom, ode najbolji napadac koji je postigao vecinu presudnih golova prosle sezone!
Pa ovog Balotelija ne bi zelio ni onaj propali klub zeljo hahaha
Balotelli je prijee svegaa profesionalac bez obzira staa drugii mislee.ako stvarno predje u Milan a nadam see da hoce jer to je igrac kojeg bi pozelio svaki klub pokazat' ce svimao ko je on!A to sto nije nistaa pokazaoo u Cityu je mozda zato sto ga zaboli za City!Gledajte ga malo u reprezentaciji pa onda nestoo pricajtee!!
A gdje je pecat?
Ne znam zasto brane pojedinci ovog balotelija,kad se zna da apsolutno nista nije pokazao u Mancesteru,nije nikakav igrac.Dzeko je za njega klasa,a zna se da ga je mancini doveo sa sobom.Obadvojica su nula
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Ako je ovo istina, trebo je city dodati milanu jos 17 miliona za boatenga, a ne obrnuto, jer je za toliko vrijedniji, discipliraniji i profesionalniji od bale. U svakom slučaju, ako se ovaj deal ostvari, dobitak za city, a veliki golub na grani za milan.
Ko vjeruje da ce od ovoga nesta postati, taj vjeruje i u buducu modernu i pravednu bosnu. Ima hilljadu razloga zasto ce propasti i par zasto bi mogao uspjeti. Bas ste vi navijaci Milana pozitivni. Ja bi plakao kad bi ovakav neprofesionalac dolazio u Bayern. Srecom nismo toliko svorc i ocajni. Upamtite moje rijeci. Vise je unistavao ekipe u kojima je dosad bio nego pomagao. Zbog njega i drugi igraci gube disciplinu. Vide, moze on, mogu i ja.