Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je isto da ja dadnem 10 feninga od svoje plate
Laže Boga mi je! Ja mu platio zadnju turu!!
Samo je pogriješio što je išta odvojio za vjerske manipulatorske lopovčine. Čuj vjera! Čuj oni vjeruju. Vjerujem i ja svašta nešto, pa ne uzimam pare za to. Haj ovako, ko vjeruje da će Džeko ove sezone biti najbolji strijelac Premier lige? Evo ja vjerujem i to je moje pravo. Znači, imamo vjeru. Hajde, pridružujte se! Goal.com će biti naš sveti portal, a svetište svaki teren na koji istrči Džeko. Vjera se zove Džekizam, a mi smo džekisti. Svako je dužan jednom za života da pogleda Džeku uživo. I svaki džekista je dužan da se kupa minimalno svaki drugi dan. Da ne bi bilo da je religija nastala na ovom portalu, vjerujte mi, kao što vjerujete i u našeg Edina Dž.š. , meni je ovo nana prenijela, a njoj njena pranana, a njoj njena pranana. Naravno, ovo ću staviti i napismeno, da imamo i svoju svetu knjigu, za koju predlažem ime Dijamant. Eto ga. Sad je na vama da vjerujete i da se izborimo i za jednog člana predsjedništva.
IMA OVIH ZENIČANA PA ŠARAJU PO PORTALU I VRIJEĐAJU KULTURNE SARAJLIJE
Shot the monkey!!!
ni ja nisam vidio p.i.ck.u tvoje mame, ali vjerujem da je zensko!
imo bi pitanje za katolike i muslimane?! jeste vidjeli boga? kažu da je bog na nebu?! ,ljudi su bili u svemiru ali nisu ga vidjeli.... wtf?!? ko tu laže??
Majstor je za fulanje
Radose i Krsto pa gdje ste vi kad ga treba primiti? Ja vas trazim vec duze vrijeme, a vi dangubite po sa - x. Ponesite rakiju da vam stavim obloge poslije tretmana.
Super Mario? Za ovog Maria se moze reci sve osim da je Super!. Pa lik je glup koliko je tezak :)
I sad se mi trebamo diviti što je ovaj crnjo jednom u životu odlučio da se ponaša normalno???
Po izboru portala goal.com Dzeko je vise popio od Balotellija...
impresioniran sam, to ce sigurno biti udar na njegov kucni budzet...
E jest se pretrgao,c c c,hahaha xD
NAJBOLJI BH.TIPSTERI BESPLATNO http://www.facebook.com/pages/BH-TIPS/222710371138638
ovdje neki vole da dzeki lizu cmar, imamo pedera na forumu, zapalit ih sve
garant seljoberi neki