Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moji novinari samo balotellieva slika a govorite o tri igraca. da li ste isli u srednju prehrambrenu?
E baška će Balo ući u uži izbor. Ni Aguero nema više nikakve šanse, još od kako više nije Maradonin zet nema mu više selameta.
Jeste vi gledali EURO 2012 ? Covjek je EURO odigrao fantasticno i zbog toga se nasao na listi od 23 igraca , da nije na EURU bio dobar ne bi ga bilo u 1023.
Hvala što si uporan s odgovorima :) ...ALI il ja tebe ne razumijem il ti mene...jasno je meni da treneri i kapiteni glasaju i eto da FIFA postavi tu tablicu sa kandidatima....AL NA OSNOVU ČEGA??? Koji su parametri da bi se igrač tu postavio,to me zanima....jer ovaj Baloteli ništa nije uradio već dvije godine,jedino na prvenstvu što je dao dva gola...znači mene zanima po kojem osnovu se pravi ta ljestvica,izuzevši pet igrača top klase...po kojem osnovu se ostali tu nađu?PROIZVOLJNA VOLJA FIFE ILI?
listu od 23 imena prave članovi FIFA-inog fudbalskog komiteta i novinari France Football-a (ovu nagradu zajednički dodjeljuju FIFA i France Football), a onda treneri i kapiteni glasaju sa te liste.
i ja sam iso u srednju prehrambenu
Oke drug,jasno mi je da glasaju ko će osvojit...al ko postavi spisak kandidata,na osnovu čega ??? Ili oni postave spisak samim davanjem prijedloga,što je krajnje glupo i namješteno kao i cijela FIFA I UEFA...kako spisak nastane?
glasaju izbornici i kapiteni svih zemalja članica FIFA-e
Totalno beskorisna vijest... sta bi bilo kad bi bilo... a biti nece ocigledno...
Evo jedno pitanje bez ikakvog sarkazma ,zezancije itd... Po čemu se ulazi u to društvo odabranih? Jasno mi je zašto su tu Messi,Ronaldo,Xavi....al po čemu je jedan Baloteli tu uvršten?? Nije bio najbolji strijelac ni Citya prošle godine a kamoli dalje da pričamo...u igri uopšte nije toliko koristan...ako neko zna bez šuplje da objasni po čemu se tu bira,pošto sam gledo spisak i smiješan je...neki ne zaslužuju u prvih 100 da budu a kamoli 23....dal to biraju neki kvazi novinari po svom nahođenju il se uzimaju relevantni podaci : minutaža,golova,asistencije,tačna dodavanja,pretrčani kilometri itd...hvala.