Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naredni ispad bilo kojeg kluba, a saraejva pogotovu:ispadanje iz lige! pa nek' materi pale i maltretiraju nas koji hocem oda gledamo utakmicu.i ja sam platio i TV i kartu, i morma da strahujem.Otkud baklje? dakel ti koji osiguravaju: raskid ugovora jer je javna tajan da oni prije utakmice to odrade.. Uprave klubova radi podizanja adranlina to dozvole.Jarane, samo kazen, kazne i doci cemo i mi da gledamo.dakle, naredno divljanje - prekid utakmice, 3:0 za provnika, ponovljeno divjanje iz lige mrš!
Samo vi tako svaki put odigrajte nerijeseno,ostali klubovi nemaju apsolutno nista protiv.I vi zadovoljni sa bodom a i konkurenti
Debil
Ukinut ligu krkanluka i seljakluka, ja sam sa sela i nisam mogo vjerovat kako se ponasaju i navijaci i igraci bruka.
Cuj to? Pa bolan jedina utakmica koju sam pogodio na tiketu je Zeljo - Sarajevo
istina i ja majke mi pogodio rezultat tacan ostalo fulio
Ja prvu tekmu uzeo njih X stavio, i ostalih 6 tekmi, naravno, promasio.
Ne seri
sad cekamo jednog debila koji ce napisati kilometarski komentar nick mu sadrzi dnk
aaaaa zar to izlazi iz usta tolerantnog bordo dnka kako vam je u starackom domu