Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roma bez totija je kao burek bez mesa
Pa dobro im covjek i kaze, deset godina bez trofeja, hrpa luzera, mogu s Arsenalom pod ruku.
Ne moze se Spaleti sa Totijem boriti za ugled u Rimu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prije će spaleti iz rome nego toti
tako su mislili Raul, Hierro, Casillas...
Sve legende reala, ostali timovi postuju svoje legende :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
spaleti ništa nije dobro uradio tako da bi mogao lagano kupiti prnje a pogotovo što dira ikonu kluba
Umalo se pobiše. Opasnije je danas, po svoj prilici, biti fudbaler i trener, nego deminer. Ali novinar nije naveo da ima "pouzdan izvor", pa ne možemo povjerovati u sve što je napisano. Nadam se da su naši momci u Romi prošli bez posljedica kroz ovu strašnu dramu. I narokali se odmah poslije k'o mazge.
Totti je posebna legenda fudbala.u Rimu je kralj.iako cijeli zivot tu zivi svakodnevno ga salijecu i traze sliku,autogram.to je jedna megalomanska nogometna zvijezda i bolje bi Spaliettiju bilo da cojka odvede na veceru i da mu se isprica.Rim ce zauvijek zivjeti za Tottija..
Moguće je da ipak ide ali Spaletti.
Mislim Totti je vodja , a Spaletti je manje vise nebitan proci ce doce novi trener ali vodja uvijek brani svoje saigrace
Tako to rade prave vodje !!
Dajte ljudi ovo je smijesno. Kakva je ekipa kojoj treba 40-godisnjak da ih spasava....nikakva! Mogu ponekad proci grupnu fazu Lige prvake, za sve ostalo im treba cudo.
Toti treba u pemziju sta ce im on vise,ako hoce nesto drugo da radi u klubu OK ako nece nekide kuci i zavrseno , jeste on dao puno za klub ali kad budu u klubu trazili pemzijonere i imaih kod nas u BIH koliko hoces.
Totti je legenda kluba i prema njemu se u svakom aspektu trener treba bolje odnositi.Ovo je samo štampa. .nadam se da Totti ostaje uz Romu i nakon karijere. Zaslužio je definitivno to:)