Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE to nije tacno. Sjecam se da je neko tako nesto izjavio u novinama ali je sam Bajic rekao da se nikad nije pokajao sto je obukao dres BiH i da mu je to bila velika cast!
pape, ovog ne zovi NIPOŠTO.zvao ga je blaž, pa su mu se \"svezale noge\" protiv majčice srbije. mislim da je zamjenjen u prvom poluvremenu. odron od karaktera.
Dobro je ba, ne ložite više Papeta.
Jel to onaj smijesni Bajic sto je svojevremeno izjavljivao da mu je dosta reprezentacije BiH i da ce se odazivat samo reprezentaciji manjeg entiteta ? :D
Lajk ako si mislio ili mislila da se radi o Elviru Baljicu a ne o Branimiru :-)