Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej ba, normalno se ne spustam na takav maloumni nivo, imam i mnogo prijatelja Hrvata koje stvarno volim ali tebi j.e.be.m mamu u s,u,p,ak.
Hahahahaha.... Pa ako ponovite 10x nece postati istina! Da ste neki navijaci pa hajde, nego vecih sovinista i fasista na Balkanu nema! Ma kakvom Balkanu, na svijetu nema vecih od vas! Evo je izjavio da je BiH njegova drzava i da bi mu cast bila da je trenira. Sta cete vi Delije poduzeti radi ove izjave? Ma daj, smijesni ste. Svi mi znamo zasto Bajevic nece da trenira BiH i zato mu niko ne zamjeri.
dosta lokal patritizma,vrme da republika mrska predloži selektora,STEPANOVIĆ evropski trener sa iskustvom,kakav bre hadžibegić,on je bio i ništa nije pokazao
samo srbin bih spašava,vrem je da vlah bude selektor,Stepanović iskusan a nije skup i ima dobru volju
Steta. Dobro bi nam dosao jedan ovaj Hercegovac (Bajevic ili Vaha). Ko ih (Hercegovce) ne zna, ne zna sta je prkos i ambicioznost... Gdje god ih bacis, snadju se. Ali nista nije izgubljeno, ima tu jos i nas Barba. Hocemo Barbu za predsjednika drzave! :D
Dragi Mostarci, poznat je nama princ s Neretve. Nemate razloga \"pravdati\" se ovom olosu ovdje. Dosta nam je samo procitati prvu recenicu od D. Bajevica: \"Koga ne bi zanimao takav posao? Bilo koji trener na svijetu volio bi biti selektor reprezentacije SVOJE zemlje, a i ja se osjećam tako. Bila bi to velika čast za mene, ali stvar je u tome da sam ja ugovorom vezan za AEK\", rekao je Bajević za Dnevni list.
Bajevic je puka suprotnost Ciri i ne voli se isticati preko medija. Voli disciplinu i rad i od samog pocetka kod igraca stvara sebi autoritet. Fakat bi nam jedan Bajevic dobro dosao ali opet kad skontam, neka se nije prihvatio. Nije on (jos) za nas. Kako rece neko prije mene, prevelika je on persona za nas. @Agresor i kompanija: Bajevic je Mostarac (kao i Barbarez) i libo njega neka stvar za BG, SA, ZG itd. Od cuvenog mostarskog BMV-a, jedini koji se je aktivno pomogao danasnjem Velezu.
Kako samo ove nacionaliste muci i sama pomisao da bi jedan D. Bajevic (ponosni mostarski SRBIN i domoljub, ljubitelj dobrog hercegovackog vina i bosanskog sevdaha, nas princ s Neretve,...) mogao preuzeti kormilo A selekcije prkosne BIH. Pa jadni ne bili, nisu svi zaslijepljeni svojim nacionalizmom kao vi. Hvala Ti Bajevicu, ako nista sto si naljutio ove maloumnike.
@Agresor vic godine! Eki \"grande princ s Neretve\" i jos veci humanista se brine o misljenju fasisticki nadojenih navijaca iz BG!!!???? Muahahaha. Ako je iko pomogao Velezu (mozes mislitit agresoru, DANASNJEM VeHlezu), onda je to bio Bajevic. Ne trebam dalje da pisem...
Ja ne bi ove strance poput Srbina Dušana. Najbolje je našeg Fatih Terima prešaltati iz A u B repku. Ha ja FEDERACIJA4EVER
Barbarez direktor nogometnog saveza Meho Kodro zamjenik Ivica Osim trener Faruk Hadzibegic pomocni trener
Ljudi nemamo mi para za nekog extra trenera....Ciro je trenirao BIH samo zbog premije koja se dobije ako se kvalifikujes na SP a posto nismo on je uhvatio maglu .Znaci lova mu je bila u pitanju i to je to.Jedino nam je povoljan Barbarez koji kaze da mu je trenerska plata nevazna a vjerujem da bi bio dobar trener....
Razlika između pametnog i glupog Srbina je razlika između Bajevića i Barbareza. Zna Bajević da mu to Delije nikada ne bi oprostile ! Bravo Dušane !
Stvarno ste vi poturi.ce najveca gov.na licemjerna koja postoje! Kako vas nije stid biti takvi licemjeri i pricati tako lijepe rijeci o Srbinu, a sutra biste pobili sve do jednoga da mozete! Sto.ko lazljiva, nikakva prava ne moze da ima Srbin tamo gdje vi vladate!!!
E sad si jos veci covjek za mene. Cudilo i razocaralo bi me da pristanes, jer nije jos vrijeme. Kad se rjesimo ovog saveza, e onda cemo se opet cuti. Do tada, ziv i zdrav bio. ...i jos vise vila u Blagaju napravio! :)