Neće igrati protiv Kolna i Bayerna
0
Babbel suspendovao Salihovića dvije utakmice u Hoffenheimu
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi iz te vukojebine vise...
I Psahic suspendovan dozivtno :( Razlog: Nije humano, ono sto je radio Neymaru :D
Salihoviću,mijenjaj klub jer u njemu više ne možeš napredovati ni milimetra.A i Hofenhajm je ekipa za sredinu Bundesligaške tabele.Iskreno,j.e.b.o to,a ako ti je to dosta,onda je to tvoj problem,a bogami i problem reprezentacije. P.S.Objektivno ti zaslužuješ bolji klub!
Meni se NIKAKO NIJE DIZO, dok nisam upoznao Alena Memića. tj. njegovu ženu, koja mi ga digla, i j_e_b_a_v_o je nemilosrdno!
Nisam vjerovala da je moguća poštena laka zarada dok nisam upoznala predivnog gospodina Memića. G. Memiću ako ovo slučajno čitate znajte da sam zauvijek zahvalna. potpis: Anonimna Čitateljka
Moj život je bio jedana velika patnja dok nisam upoznala Alena Memića. Izgubila sam 35 kila u 6 sedmica. Džirlo i Alen Memić. Hvala im.
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com
sejo mjenaj klub pod hitno
Mislim da je suspendovan jer nije igrao a Hofenheim zbog navodne povrede, a igrao za Bosnu i Hercegovinu protiv Brazila Sto se tice samog krkanluka... Nemojte biti takvi. To su ljudi koji su se tu nasli igrom sudbine. Da su Mire, Sejo ili Vedo ostali tamo odakle su mozda danas ne bi bili medju zivima. Nisu otisli vani na studije nego da spasu zivot. Naravno da bi bilo lijepo da porade malo na svom ponasanj i obrazovanju. Neki vec i jesu. Vedo prica 5-6 jezika, lijepo se izrazava, ali vremeno sve vise komentarise sudijske odluke i \"slaze face\". Bilo bi mu pametnije da se podsjeti na svoje ponasanje iz vremena kada je davao po 2-3 gola po utakmici. Tada nije nijednom ruzno pogledao sudije ni suparnicke igrace. Salihovic i Spahic imaju deficite i sa njima se mora dan i noc razgovarati. Uzasno su grubi i kad ih se jednom kao takve opecati onda su vjecito jednom nogom u zutoj karti, a kod grubljeg starta odmah crveni. Spahic je cak i gori, samo se za razliku od Seje zna nasmijati..
Sejo, Sejo, jesi dobar, cvrst igrac izuzetnog udarca, al\' si svarno seljacina zesca. Ti i tvoje ponasanje nas je mozda kostalo proslih kvalifikacija, startao si sa zabranom od cetiri utakmice.
SUSPENDOVAN JE JER JE OBICNI KRKAN PS. a sad\' udarajte minuse
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
E Babelu retardu jedan! Imat ces ti vremena za razmisljanje, kad ti se otkaz nadvije nad glavom...pa razmisljaj. nemas ti veze svezom..takvog igraca suspendovat i drzat na klupi. Ako mozes Sejo idi odatle, nemoj da nam se desi ko sa Misketom u Turskoj. P.S:Svaka cast momci za igru protiv Brazila. svaka čast
Pa sta je ovo nasim najboljim igracima nedaju da igraju: Dzeko,Misimovic,Salihovic,Medunjanin,Zahirovic,Rahimic
Babbel jos uvijek radi za Štutgart
@vo 29.02.2012. u 19:08 Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? a ko ce ga to uzet molim te ??? (skriveni komentar) Samo VO moze ovakav komentar i napisat
Kazu da ga je suspendovo jer mu Sejo dero ženu žestoko, a nije kondom koristio ! Pa mu dao vremena, da razmisli hoće li ipak ubuduće kondom koristiti! Babbel, prava baba, nikad bio fudbaler, jado obični!