Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nisam kompententan da nešto govorim o Papetu,ali je ubjedljivo najgori trener kojeg je BiH imala,a pratim reprezentaciju od vođenja; Sliškovića,Muzurovića,Kodre i Blaževića!
hajd izbij jednu na zapad Avduka xD xD Buric je jedno mlado blago,koje treba zasjest na gol drzavne reprezentacije,ali ocito Susic nema vremena za Poljske lige,gdje Buric u timu Lecha je u startnoj postavi i momak je pravi golman,sto potvrdjuje svojim odbranama,nego Susic gleda samo Borca,Zelju i Sarajevo i tu trazi igrace za pripremnih utakmica
Sve neke Susiceve poteze nekako mogu i da shvatim,ali da ovaj dzilkos umjesto Burica brani to nikako...
I koliko te kosta Asmire ova reklama?? Interesantno da Susic nezove Burica jer momak ima kvalitet a prijateljske tekme su idealne prilike za testiranje.
Haj zovite Gušu nek brani,da se smijem kako treba
to sto je Asmir i sto igra u FK Borca ne mora znaciti da je izdajnik... stvarno ljudi vi ste toliko da nije ni cudo sto nam se desilo i sto nam to jos uvijek traje 20 godina... sretno Asmire BHF su uz tebe...
Ne laprdaj chatnckU..
Za pocetak se okupaj. lesinaru s.m.r.d.lj.i.v.i. zeljeznicar za zivot cijeli.
Sto se ulizuje...