Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu da BiH nije jedina. :-D
kad ih bosnje ciganima nazivaju mo\'š mislit koji su to gubari
KAKAV MURINJO I PEP GVARDIOLA NAJBOLJI JE AMAR OSIM:AMAR AMAR OSIM OSIM TM 87
Znate li vi citati ili ste nesposobni i za to ? Ne pise da je to uradio klub,uprava kluba, igraci nego huligani kojih ima u svim zemljama ovog svijeta. Kao sto je @Diego napisao, vi ste se nasli tu ga generalizujete ? Ne vrijedjajte instituciju , ne vrijedjajte Barcu !!!!!! Visca Barca, Visca Catalunya !!!
JA SAM PEDER
Ko prenosi ovaj meč večeras zna li neko ???? U sarajevu od kablovskih emitera ?????
Mes Que Un Club. Visca Barça, Visca Catalunya !!!
kriza zestoka bilo gdje da se desilo. to nema nista sa sportom i kulturom!!!!
odra\'ce ih Barca k\'o mlade MAJ,M,UNE !! ( sto ustvari i jesu ! ) maj,mu,ni+ci,ga,ni
kako ih nije stid.. pa u bosni se ne gadjaju busevi igraca.. ovo nema nigde.. mes que un club? ovo je primjer kakav je to klub.. jadan.. bit ce danas lagano k.aranje! :) bit ce gusto, bit ce 0-2 :) \"derpe\" ronaldo ce da vas unisti... pozdravio vas pique.. nasli su ga na antarticu.. al nece stic na el clasico.. unistit cemo vas!!
De mi reci kakav si na dojenju?! hahaha.. :-D
madrid cabron saluda al campeon! madridski kurvini sinovi hebo vas amar osim!
sramota za ovog lika koji brise komentare. ostavlja komentare navijaca reala a brise komentare navijaca barcelone. bas bezveze.
bosnje bi da biju jedni druge zbog spanskih klubova... pa huligani sarajeva, zeljeznicara, celika itd. su jos i normalni j.e.b.o.t.e. :D
AKO FAŠISTIČKO-IMPERIJALISTIČKI KLUB IKAD DOĐE U SARAJEVO OVDJE ĆE TAJ AUTOBUS DA POPIJE JEDNU ZAOSTALU ZOLJU,a TEBE @Barsa Farsa ĆEMO SREDITI NABIJEM NA ZAPALJENU NAVIJAČKU BAKLJU.KAD TE OSMUDIMO DO KRAJA(JAJA)TVOJIM OSTATCIMA ĆEMO NAHRANITI OSTALE SVINJE KOJE IDOLOPOKLONIČKI NAVIJAJU ZA REAL.SVI ĆETE POPADATI NA KLADIONICI MIŠEVI JEDNI ŽELJI PARA.KREPAJTE,J.E.BO. VAS I MURINJO I DERPE ronaldo.
ide real do pobjedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sta je cigani katalonski, malo se prepali aaa??? Ima da bude karanje keve! hahaha na netu ima tekma... www.myp2p.eu