Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kretenu!
Pa gdje smo mi to dosli, petarda ..a, da,da pokazemo kako saditi papriku, nikada vi vidjeti necete Afriku, bar sto se tice ovog sporta.
Jao, nicaze, pa mislim da ti je takva cijela zenica \"seljaci\", zaostajete za sarajevom jos mnogo,mnogo desetljeca...u sred grada drva prodaju:(... a mislim da repka treba u sa igrati utakmice. Jasenko druze najbolji si, samo tako nastavi...
Jasenko, Izvrsno si docarao kamerom ono sto mnogi od nas ne mogu da vide. Hvala ti...
shabanlook prve klase
tri dana nakon tekme, ma dajjj :p
to kolega, odličan si, ovo je već baš nivo! svaka ti dala ;) Navijaj Jasenko nek crknu dušmani :D
super reportaza :-)))) dva najbolja dijela su: kad navijaci traze pobjedu a minut do kraja i onaj navijac sto kaze da ce ga pjanic zabiti i alllajhmanet almasa :-)))))
Znas da smo te malo kritikovali prosli put, al cu ti sad reci da se vidi ogroman napredak...cim imas koncept, malo obicne smrtnike pitas, snimis atmosferu imas i pricu...vrlo dobro je i snimljeno i smontirano skroz ok...pozdrav i daj da iduca reportaza bude malo sretnija na kraju:)
Jasenko poslusao. Dobro, puno bolje. Ne obaziri se na ove idiote sto se stide samih sebe. To smo mi, bez uljepsavanja i sminkanja, ponekad smjesni, cesto dobri, ali za necije pojmove kompletni idioti. Samo nastavi vjezbati!
koji idiotizam, pa ovo je ocit primjer koji smo mi seljaci, nikad vise seljakluka na jednom mjestu nisam vidio, pa odakle svi ovi sidjose ccc...tesko zemlji kojom hodamo...
Bravo majstore
NIJE LOSE majstore........