Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek\' prica ko sta hoce,ali Barca je najbolji tim,ali i najboljima se nekad moraju desiti greske,tako je bilo i sinoc. Visca el Barca < 3
prešavši dvojicu Barceloninih igrača od središta igrališta te ga proigravši fantastičnom okomitom loptom. može li mi neko pojasniti kakva je to okomita lopta?
Ovo je treća uzastopna prvenstvena pobjeda Atletica nad Barcelonom na VICENTE CALDERONU (ne na svim utakmicama)
kad si glup!!
barca y38em ti sve oborila si me na kladionici ciganiiiiiii 230 km i samo barca oooooo je83m im sveeeeeee
Bravo za MADRID, Ni sudije ovaj put nisu mogle pomoci a Atletiko je prosjecan tim.Samo dva boda razlike.Drhtite katalonci HALLA MADRID
bilo je i 4:3 za atletico, i 3:2 za atletico :(... hajde moraju jednom i najjaci zijanit ... VISCA EL BARCA
OPET ??? OPET ??? OPET ??? ZADNJE DVIJE UTAKMICE: BARCELONA-ATL.MADRID 5:2, ATL.MADRID - BARCELONA 0:6 !!! NEINFORMISANI STVOROVI !!!
mnogo vazna 3 boda za atletiko