Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fergi majmun si i to onaj najgluplji iaaaaaaaaaaa iaaaaaaaaaaaa magare jedno iaaaaaaaa...Samo sanjaj magare da ce doci u Gaychester United hahaha sanjajjjj...Mi imamo pare bijedoooooooooooooooo.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
ma hoce da ga prodaju u januaru pa da moze da igra u Ligi prvaka u drugom klubu vise ce vrijedit uopce ga ne odmaraju ;)
zaista ne vidim razlog, on u zadnje vrijeme uvjek postigne pobjedonosni gol, on je najbolji igrac njihov
Zvjer si od napadaća, al ako hoces uspijeh dodji u Man Utd kod trenra svih trenra! Ako odes u Real Madrid ili Celzi propast čes ko zeton! GGMU
Balinkuše su k.u.r.v.e najveće!