Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo izgleda dobio tri utakmice suspenzije. Ni ovu nije igrao.
Ja mislim da svaki puta kada igrači Atletica izlaze na teren da igraju protiv Reala premotavaju film iz Lisabona i prisjećaju se Ramosa i 92 minute,nevjerovatno kako su motivisani kada igraju protiv Reala!
gubi se Ronaldo ko ćelo pred kamerama
Navijač sam Reala,ali kapa dole za Diega Simeona i Atletico!
Kapa dole za Simeone i Atletiko, momci mozda malo grublje igraju al' igraju sa srce razbili su moje miljenike danas, zasluzeno, Real i Ronaldo se nisu mogli sastaviti sa lopto što se vidjelo na kraju uz to izostanak par prvotimaca znaci da ekipa nece fino funkcionisati, sve u svemu cestitke Atletiku na pobjedi :) Zasluzeno :)
Ramos - Vamos
a gdje je sad onaj pacijent bahrudin.zerina...itd. pickica se javi kad real dobije il barca kiksa
kaze ronaldo poslije tekme da je real bolji od atleetica, samo to moraju dokazat na terenu. Nemoj furat ronaldo sviju ti. Otkad ga irina ostavila meda ne moze, a ustvari protiv pravih ekipa rijetko kad je mogo ista. Atletico ih je danas nogama ubio, i meni se cini da ce ih atletico tuc jos dugi niz godina.
još da Barca sutra pobijedi i ja prezadovoljan.. Atletiko melje Reala već dugo :D
Kao i Real barcu :D
#ChrisRone pa i ne bas. u zadnjih 15 utakmica 6 pobjeda za Barcu. 6 za Real i 3 neriješeno
Jednom hale iz madrida,uvijek hale iz madrida.Visca Barca!
Real bez Modrića nije ni sjena ekipe koja je osvojila Ligu prvaka.
Đaba im pare i ta silna "pojacanja"... Atletico je uvijek igrao najljepsi fudbal u spaniji...
@andreas_iniesta_2 , sasvim ozbiljan... rezultat sve govori...
Pa to je za mene najljepse, kad se svaki igrac maksimalno zalaze... svako ima svoje misljenje, ja tvoje poštujem ;)
Ovo je pokazatelj da milioni ulaganja ipak nekad ne ispune ono što se od njih traži. Primjer Atletiko da uprkos prodanim igracima , dovedu ciljana i kvalitetna pojacanja , samim time i trener Simeone zna svoj posao , poslozi stvari na pravo mjesto i dobijete jedan respektabilan tim. Svaka cast !
Kako je Spanjolski nogometni savez (udruga Realovih predsjednika i podpredsjednika) samo pomogla Atleticu onom sramotnom odlukom o samo dvije utakmice suspenzije za Ronalda koji je u svakoj jacoj utakmici igrac manje za Real. On zna opaliti penal ako mu se pokloni, ostatak utakmice je alfa i omega protivnicke ekipe kojoj nesebicno pomaze. Danas nije dobio ni jedan jedini duel. U prethodnih 15-20 dana se ponajvise vidjela razliak u klasi izmedju Messija i njega. Messi je u utakmicama protiv Atletica masakrirao Atleticove igrace majstorijama, dok je Ronaldo skupio 2 tacna pasa u svih 6 utakmica protiv Atletica ove sezone.
Mozes na prste nabrojati bitne golove u velikim utakmicama i njegovu dobru igru. Istice se protiv losih ekipa i zabija ali kad se najvise od njeg ocekuje ostane u sjeni. Tu mu Messi bjezi hiljadu na sat
Nije samo Messi da mu bježi već svaki bolji igrač.
Saul Saul Saul Saul Saul Saul kakva majstorija Arda Turan - Sulejman Veličanstveni i po bradi i po osvajanju terena kakav majstor
Novoosnovana FB stranica: Inter Fan Club Balkan https://www.facebook.com/pages/Inter-Fan-Club-Balkan/1541547622783644?ref=hl
Simeone je sjajan trener, njegova taktika i razumijevanje nogometa je vise nego dobro, mozda i ponovo titulu od prosle godine!
e moja reale
Snimak utakmice pogledajte na Xnxx.com bice ubacen u toku noci :hahah
a sarajevo što je dobilo partizana