Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj brane se... Pa nisu Chelsea majku mu. Athletico je sjajna ekipa...
Ne volim ni jedne ni druge, ali ovaj Simeone mi je baš odvratan, njegovi igrači poslije utakmice izađu izranjavani k'o da su bili u Napoleonovim bitkama.
Slazem se, ali cilj opravdava sredstvo.
Ne može :)
moze ako oce, al nece jer on je mnogo dobar covek...
Sinoć je bila loša utakmica,a ova veceras bi mogla biti cak i dosadnija. Da hoce ukinuti i ovaj gol u gostima,barem malo otvorenije bi se igralo.
@WilliamCostigan Nadam se da nisi u pravu i da ce biti zanimljiva tekma.
Volio bih da ih Atletico izbaci. ALi sam uvjeren da ce Bajern proci pa vjerovatno ovaj kup i dobiti. Nije ni Real u nekoj formi. Tanko ono sinoc bi. Jeste da je bilo u gostima ali City niti je protivnik za Reala niti mu je mjesto u polufinalu. Interesantno bi bilo Bajern-Barcelona, Real-Paris
Ok.Dosta se slazem,medjutim... Zasto pravite velicinu od tog Psg-a?? Evo ja zivim na francuskom govornom podrucju u Ch i dosta pratim njihove medije,i oni od Psg-a prave neki MOCAN tim. Sad realnost,Psg-je u 10 jacih ekipa u Europi i to je to. Bayern,Barca i Real su ubjedljivo top 3 ekipe zadnjih koliko vec godina. Znaci klasa iznad ostalih,to sto izgube nekad je draz fudbala,al realno 5 levela iznad ostalih. Reci mi koliko to igraca moze iz Psg-a igrati u ova 3 kluba? Po meni,mozda 2 igraca,plafon. Koji Mota,Luiz..Eto Zlatan,madjionicar,ne bi imao mjesta ni u jednoj od ove 3 ekipe. Odbrana,Luiz i Silva,smjesno. Lako je biti prvak u aprilu pored raspalog Marseja,Liona. Igrali su sa nikad losijim realom grupu,180' nisu go dali ako se dobro sjecam. Ovaj Atletiko bi ih DEMOLIRO.
@rf81 Ovo TOP 3, koje si naveo, daleko odskacu od ostalih. Slazem se. Ali polufinale je TOP 4. I po mome PSG, koji stvarno nije ni blizu onoga koliku prasinu oko njega dizu, je daleko bolja ekipa od City-a, Benfice...itd, i ako su bas od City-a ispali. Nisam ni rekao da je PSG ekipa koja je ozbiljan kandidat za titulu. Ali ipak smatram da bi interesantnija utakmica bila Real - PSG nego Real - City. Jer opet koliko toliko, i ako bi real i tu bio favorit, opet nebi kao sto je protiv dosadnog Citya
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Uzima ovo Pep. Treba Cholo još pure jesti.