Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predlazem marketinskom timu koji imate da probaju nesto izmisliti sami ako nije sramota prepisivati od velikih ;) ali je to malo sramota kad vam je to glavni konkurent iako mi vas vise tako ne gledamo jer godinama zaostajete, imate veliki pozdrav sa najljepseg standa, duplo veceg i sa duplo bogatijom ponudom :)
A kod vas ide poznati hit: Pa, pa paronaja primili smo cetiri gola od slabasnog Maribora itd. da ne nabrajamo ostale evropske hitove!
Glupane, glupane, glupane na.pu.si se ku.rc.ine, raspitaj se malo o proslogodisnjem Sarajevo Holiday Market, pa o Bordo danu i onda ces sam shvatiti koliko si glup! Sve ovo se odnosi i na nik stymu!
vi ste samo blijeda kopija!
Pjesma na standu uz stihove Tome Zdravkovica Evo vec je jeseeeenn, a titulee nemaaa, sigurno si negdjeee opet Zelju srela....
P(k)itari zasto kopirate gigante s grbavice ???
Pitaj meljovce, oni sve znaju o FKS i njegovim igracima!
mame i tate ovo su dvojca derpasa sa koseva cuvajte djecu
Zar FK Sarajevo jos postoji?
Kada je Nuhanovic domacin :-)