Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad selektor Bazdarevic objavi spisak igraca koji ce igrati protiv Andore,bit ce jasno kakve su nam sanse da se plasiramo na euro.Ako se na tom spisku budu nalazili igraci Susiceve agencije,to ce se odraziti na klimu u nasoj reprezentaciji.Poznato je da je klima u nasem timu narusena kad je Susic poceo da u reprezentaciju poziva Tina i Co.Ponovno pozivanje tih igraca nista nebi promjenilo u reprezentaciji,naprotiv to bi kod nasih glavnih igraca(Pjanica.Spahica.Begovica,Dzeke,i dr.)negativno se odrazilo!Zato selektore,zaboravi na prijateljstvo sa bivsim selektorom.i odrekni se njegovih igraca koji nemaju kvalitet za drzavni tim!
Asmire,daj Boze da odemo na euro,ali plasim se da ono sto je jedna budala jedna budala pokvarila,da deset pametnih ne moze da ispravi!
kako vidim neki su se ovdje u pola kvalifikacija predali ??!!!??
a da ne zaboravimo....i Asmir nas je kostao 3 boda (2 protiv Belgije i 1 protiv Kipra)
dajte molim vas....spasio jeste ali zato je tu. kad se oduzmu one dvije fatalne greske koje nas jesu kostale tri boda, moze se reci da covjek brani solidno. ni manje ni vise. ono sto je spasio je i morao spasiti. ja ne pamtim da nas je sa nekim vanrednim akcijama spasio poraza. najbolja prtija mu je bila protiv Nigerije. na kraju ni od toga nista nismo imali. Stvarno, ne zelim da blatim bilo koga, ali jednostavno nije tako da nas je spasavao.....ponavljam: bio je tu kad je trebao al to je i morao....smatram ga prosjecnim golmanom, koji nosi veliku odgovornost za ovo lose stanje u kvalifikacijama.
naravno da je sve moguce samo uz ovaku igru kao do sad mozemo jedino ispred Andore. sve je tacno sto je rekao ali to drugi ne vide. prica se kako mozemo do EURA i racuna se na pobjedu nad Izraelom i nad Kiprom (u Kipru!) kao da je to najnormalnije na svijetu. Kipar nas je, ako ste zaboravili, dobio u Zenici(!!!) a Izrael nas je razvalio, totalno nas nadigrao. nama preostaje da se nadamo cudu ali budimo realni, ovaj je voz prosao.
Možemo, ahaaa. Na početku kvalifikacije gubiti protiv najslabijih selekcija a onda pred kraju treptit... Standardna situacija u repki.