Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix ce tekstove o Asmiru Begovicu zapocinjati na slijedeci nacin: Nas Asmir Begovic je postigao novi rekord. Nije primio zgoditak cijelih 23 minute, cime je popravio svoj stari rekord od 19,5 minuta bez primljenog zgoditka. Ako Begovic sastavi poluvrijeme bez primljenog zgoditka to znaci samo jedno: Presjedio je poluvrijeme na klupi.
Even Jennifer Aniston has more points than Chelsea
https://pbs.twimg.com/media/CMsiuhCWsAAn88Z.jpg:large
nece smjeti papeta u oci da pogleda poslije ove izjave :)
A Pape ga je drzo za sina, il makar za sinovca!
moj Bega , ti si komad budale !!!
Asmir nije los golman Pitanje je samo koliko je dobar? Po mome nije ni blizu onoga kako ga nasi mediji predstavljaju. Ima tu dosta prostora za popravak, npr. odlucnost da li izaci ili ne i pogotovu prstor u kojem se (nekada) nalazi koji omogucava golove sa 20m daljine. Ali za ove golove u CHelsea-u (pretezno) nije kriv. Nisu bile golmanske greske (mozda jedan gol) a i odbrana je slaba. Sto se tice trenera, ni jedan trener nije uspio da u svakom klubu postigne rezulate i to jos svake godine. Samo tvrditi da je Mourinho, koji je sa Portom i sa Interom osvojio LP (oba kluba su bili daleko od favorita) je cisto fudbalsko neznanje!!!!
*pardon: ...tvrditi da Mourinho da je los trener.....
dogovori se, sta si konto napisati ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nit je Joso najbolji trener niti je Asmir odlican, dobar ili prosjecan vratar. Joso je los trener, a ASmir vise nego los vratar
Ah, jos jedan "bosnjacki intelektualac".
vratar? to neko ko radi na vratima nekog kluba, restorana ili???
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
e moj begovicu svaku utakmicu primis 3+ golova najgori pocetak sezone za chelsea od 1988 zbog assmirove greske