Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipo ne s.eri majke ti..pojma nemas, bio si ti mali kada je Zlatan dolazio u NSBiH i kada su ga sutnuli odatle....zato suti, puno se cinis pametnijim kada te nema
Zlatan je izdao svoje bosansko porijeklo kada se nije pridruzio nasoj reprezentaciji u zadnjim klasifikacijama. Treba da svi ignorisemo njegove igre u Spanjolskoj. A nasu paznju trebamo fokusirati na mlade bosanske igrace koji su buducnost za Euro-cup.
ibra4ever! genije!
Koliko asistencija ima znal ko??
Jebiga Ibra i ti ga sad pretjera, to je isto kao da ja sad kažem, da me raduje kad joj ga prinesem, isto kao kad joj ga zabijem.