Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S konja na magarca....
Koja bomba...
Di Maria nije igrac za Arsenala. Ovo je kupovina samo da se smire navijaci, i sada se srlja iz greske u gresku. Na desnom krilu Walcott zabetoniran. Na lijevom krilu je bolje dati 30 miliona za Eriksena iz Ajaksa.
Desna noga mu sluzi samo da izadje iz autobusa...
Ne bi oni mogli dovest Melunovića !
sad ces da vidis kad recimo Elche, Freiburg ili Stoke se ukljuce u utrku za DiM i prekucaju Arsenala. pa 15 pojacanja su doveli ove godine.
In God we trust....
you mean in Money?
Za mene je bolji od Balea http://www.youtube.com/watch?v=W5GsvU9JN0k uglavnom prejako pojacanje za arsenal
ma bolji je i od ronalda :D , ovi iz arsenala nisu doveli nikog kako treba ima 5 godina i sad im di maria kulin ban :D ma daj , nista bolji od igraca koje arsenal vec ima :)