Nogomet
0

Arsenalov dvojac produljio vjernost klubu

Totalsport
Danski napadač Nicklas Bendtner (21) i brazilski vezni nogometaš Denilson (21) potpisali su novo višegodišnje produljenje ugovora sa svojim klubom, londonskim Arsenalom.

Oba su igrača prošle sezone bili jedni od nositelja igre svoje momčadi, te su tako nagrađeni novim, bogatijim ugovorima, čiji financijski detalji, kao ni duljina trajanja zasad nisu otkriveni.

Bendtner je prošle godine odigrao 50 utakmica za Arsenal i zabio je 15 golova, te se afirmirao kao standardan član prve postave.

  • Nicklas me impresionirao svojim zalaganjem i odlučnošću i na njemu se vidi da želi igrati za ovu momčad i osvojiti trofeje sa suigračima. Zabio je neke važne golova za nas prošle sezone i nadam se da će to nastaviti činiti i sada – rekao je Wenger.

Denilson, koji je u Arsenal stigao iz Sao Paula 2006. godine, također se nametnuo u regularnog člana prvih 11, te je prošle sezone odigrao više utakmica od bilo kojeg drugog igrača “topnika”, njih 51.

  • Denilsonov doprinos klubu prošle sezone je bio nevjerojatan. Nevjerojatno je radišan i uporan i sjajno je znati da imate u momčadi igrača koji će dati apsolutno sve od sebe u tako zahtjevnoj ligi – dodao je francuski stručnjak.