Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cesc ce propasti u Barci. Bas me zanima koga ce to Guardiola izbaciti da bi Cesc uletio - Xavija ili Iniestu. A sva trojica ne mogu igrati zajedno
pita perez mozel kesom odmah placanje....
hajde majcin sine
ne treba ga pustiti na bazi sentimentalnosti, ali mislim da je i cesc zaduzio arsenal tek toliko da bi se ako nista malo trebalo gledati i na njegove zelje, ako momak vec zeli ici zasto traze cifru koju nije moguce platiti. zar se nije moglo traziti npr 50 miliona eura ili eto ako bas mora i + neki igrac tima toure, pa ako je Barci toliko stalo do Fabregasa onda mogu i dati tolike pare i haliliti jednog igraca. Ali cijena od 90 mil eura je bas prevelika, ovako ce im ostati Cesc ali ce im se odbiti ovo od glavu kad tad.
covjek hoce da naplati cesc-a , sta bi trebalo , da ga arsenal i arsene puste na bazi sentimentalnosti i nostalgije ? pffff ... o tome su supci iz barselone trebali davno razmisljati !
koji je ovaj wenger predofil. zgradio mi se pravo
Eki ovog hm-a, šta ti hoces da kazes da nas dzeko ne valja?
cuj frampantnom cijenom, pa ako dzeko vrijedi 40 miliona eura vrijedi i on 80 milliona..
ako je ovo istina... ostani i umri u arsenalu.. ne vrijediss ni upola toliko...
pustite djete nek ide