Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arsenal će opet pojačati barsu
"Prvi golman Topnika trenutno je Poljak Wojciech Szczesny, ali ne može se reći da na Emiratesu vlada preveliko zadovoljstvo njegovim učinkom." Nakon ove recenice potpuno mi je jasno da je clanak pisao neki idiot koji nema veze sa sportom.
J,eb,a,li ih Spanci vise. Sta se vise ovi Englezi hvataju ovih spanskih supljaka. Eno Njemacka puna talentiranih golmana koji ne kostaju ni 5 miliona. Kad su to Spanci bili poznati po Golmanima. Pa bolje nekoga iz Italije dovuci.
I onda se svi cude zasto Arsenal ne moze meda XD
arsenal nikad nije imo dobrog golmana,vazda neke levate koji su primali golove iz kornera,ako dovedu ovog olosa iz padavicarske ekipe(barce) samo ce se prosut glupim potezom...
a nasa liga cijela ne vrijedi toliko,jbt gdje ja zivim
ko to nije zadovoljan ucinkom wojeka , pa covjek je najbolji pojedinac svake utakmice koju je arsenal igrao na strani .. gdje su god pobjedili na strani on je zasluzan .. mozda generalno nisu zadovoljni golmanima jer je malo malo neki povrijedjen ..
nije to Wengerov stil, od tog nema nista !
E moj Wengeru konjino, hoces bacit pare, bolje meni posalji , nego za Valdesa da dajes , hebo mu Guardiola zenu.!!!
Nidje veze, nema sanse da arsenal kupi valdeza