Novi udarac za "Topnike"
0
Arsenal šest mjeseci bez Wilshera
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tako je Glup si jarane,ili gledas Arsenal zadnju godinu dana.Ramsey je bio daleko ispred njega prije loma noge,a momak je,od kad se vratio odigrao svega 15 cijelih utakmica,treba mu vremena.Wilshere se moze zahvaliti Bogu i onom kretenu iz Stoka sto je ovoga polomio inace bi jos bio u Boltonu na posudbi.vidim da neki previse ozbiljno shvataju uvelicavanje engl. medija.
Da skupe najbolje fudbalere opet ne bi mogli nista, kao i uvijek je.b.ale bi ih povrede, baksuzan klub
propisuju igracima cajeve za oporavak jack je trebao bit glavni na sredini a sad valja gledat ramseya..fuj
Radi se o tome prijatelju da Arsenal kao klub ima najgori ljekarski tim u svijetu fudbala osim moza pojedinih timova BIH lige. Kod nas neko dobije gripu i nema ga godinu dana , a kod Man.Utd covjek slomi nogu i za 3 sedmice u top formi.
samo kako svake sezone svi povrijedzeni,pa rade li oni nesto na fizickoj spremi na pripremama?