Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko je stvorio cesca, nasria, walcotta, henrya, vieiru.. itd tad ste mu se divili kad je za nista dovodio igrace koji su poslije bili medju najboljim na svijetu.. lako je doc ko murinho i reci dajte 5 mil za ovog 60 za ovog,, tako mogu i ja biti trener.. ko voli fudbal mora postovat wengera. dalje on je najvise se zalagao da se napravi stadion i po meni niko wengeru ne moze dati otkaz osim njega samog.. wenger je najbolji trener na svijetu koliko je smao dao za arsenal i za fudbal uopste da mu svi moraju skidat kapu kad se njegovo ime spomene.. ove god bi osvojili nesto da je onaj cesc ponasao se kao kapiten a ne pusto barsu, gledao formule umjesto da podrazava ekipu zadnje kolo.. itd ni k od kapitena..
Sta sad se.re.te po Wengeru. Morao je lik platiti za bolji stadion i Arsenal je sad u dugovima. To je korisna investicija jer sad imaju jedan od najmodernijih stadiona u Evropi i lakse je privuci igrace kad je stadion veci. Po vama je bolje da je ulozio milijune u neke preskupe transfere i da je popusio minus kao Chelsea i Man City koji ipak imaju svoje milijardere. Svi ga hvale da je jedan od najboljih trenera, samo nase bosnje imaju nesta glupo o njemu da kazu i da pametuju kako treba bacati pare koje nema. Shvatite nema Arsenal toliko para da kupuje igrace od 25 g i nadalje. Jel to Tottenham i njegov takodje dokazani trener rade isto. Koga ce oni kupiti kad ce doci Chelsea i ponuditi 10, 20 milijuna vise. Igrajte malo menadzera pa mozda nesta naucite.
Cijenjeni roditelji cija djeca pohadjaju obdanista, na prostoru jugoistocne evrope neka dobro obrate paznju na svoju djecu, uocen je stariji ciko koji se odaziva na ime arsen u blizini istih.
Prica se da Arsenal gradi novo obdaniste i planira ga popunit ove godine. Bice prometno.
Arsen od kupusa pitu pravi i ljubite mu stope