Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahaha..ma ferdinand je samo ljut...ali ko gubi ima pravo da se ljuti...vidimo se na proljece (:
Popušite i vi vaš manćester!!!! Samo da znate da ste ga vi Emirejtsu popušili od ARSENALA!!!! PUŠI MI GA \"djavo\" !!!!!
jebi se budalo jedna! i ti i tvoj arsenal! Ima miliona ljudi koji navijaju za Manchester i pusite ga ostali koji ste u manjini! :)
Paša, nemoj da ti se ja majci napišam u usta, ili, da mi ga ona popuši!!! Majku li ti _ebem!!! Mi znamo historiju, man.u. ga je uvijek pušio i Arsenalu i Liverpulu!!! Jes čuo, majku ti _ebem!!! Jes čuo, enmoj da ti ja majci pišam u usta!!!! Mamicu ti tvoju, đavolsku!!!
pisam vam se na arsenal sve neki stranci nema odakle ih nema... United ima trenera za kojeg se moze reci da je domaci covjek a i veliki dio ekipe je iz britanije. Bogatiji su klub i jaci od arsenala i uvijek ce biti. pogledajte malo historiju! Ajd vozdra napaljeni kreteni!
Sta ti znas debilcino glupa? Pitaj Sammira jel ti ga jos uvijek drzi u ustima? Arsenal ih je uvijek karo i uvijek ce ih karat! Mozemo imat i 5-godisnjake u ekipi uvijek cemo igrat najljepsi fudbal na planeti. Ovog majmuna koji se samo zna derat na suigrace je jos uvijek strah da se ON ne vrati iz Barce i opet ga pocne karat ko sto je radio do 2007.
@.. Nemoj paša, da ti ja majci ne serem u usta! ARSENAL VAS JE ISPRAŠIO, PA TI PRIČAJ!!! Mamicu ti isprašim!!! ARSENAL 4EVER
U PRAVU JE COEK NEMOJTE SRAT!
Rio pricaj ti sta hos oni su vas opalili po usima... (:
Arsenal - Man.U. 2-1 , Čelzi - Arsenal 1-2! Molim pogledajte ko je pušio kome! Arsenal, zajedno sa Liverpulom ima 100% učinak sa duelima iz velike četvorke! A ferdinand će propasti, da ga kasnije neće htjeti ni Barnsli! Molim vas ušutite! TOPDŽIJE SU HARALI LIGOM 2000-TIH GODINA! Kada mančester, zajedno sa čelzijem okreto tutu u rikverc!!!! ARSENAL 4EVER!!! I LIKE ARSENAL!!!
Samo se vi natjecite koce bolje uvrijede dati na racun Man. Uni, a nezaboravite dace vas na kraju bitke karati sve redom i Runi i Tavez i Vander Sar pa cak i matori Fergonja , a ako mi nevjerujete slobodno upitajte Romana Avramovica i recice vam cojk st je dozivijo u skoroj proslosti.Kad Mancester jebe Europa gori. Haj raja uzdravlje
jos nije prebolio poraz od Arsenal, pa se mora malo istresat....boli kad ga djeca pobjede...jadan je!
ŠTO GA FERDINAND OTRESE O TOPČIĆE, BAŠ KAO POSLIJE DOBROG KARANJA, HAHA
kako samo smjesno izgleda ova tabela od deset timova,dajte normalnu od 20:)
Najgori smrdljivi tim u Engleskioj, ManUre...Ferdinadu majmuncino jedna glupa, karace vas Arsenal ponovo na proljece, nemoj da se brines konjino glupa... AFC Forever!