Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ne znas Rijec je o tocenom pivu, ono je jos jeftinije , tako da nisam pogrijesio , a i ti odma na prvu :P
Vamos Barca
za dom spremni???! e moj glup.sone
skupilo se udruzenje navijaca arsenala...njih 6 pa sve dislajkuju HAHAHAHAHAH
dvolitra je 3 KM u radnjama,ako je u the clubu dva litra 15 KM a ti ostanes kuci zaradio si 15 - 3=sigurno nije 13
Ama izašao bi ja na proteste samo kad bi cijela BiH izašla protiv vlade Samo kad uđemo u NATO onda možemo izači na ulice i rušit vladu kao u Egiptu ovako sada smrdi i kamenjaši bi to iskoristili protiv nas i probali podijeliti ono što se dijelit nikad nije moglo a to je BiH u avnojskim granicama.
jednom rjecju cu ubiti fanove arsenala NEWCASTLE !
Imate u The Clubu samo za ovu priliku 2 litra pive u bokalu - 15 KM Sitnica, kuci se mozes za te pare full zgotivit zarada 13 km min
@PROTESTI hajde izadji samo reci gdje ??? eto mene za 5 min
Pošto Barcelona kiksa svakih 6 mjeseci, a pod \'\'kiks\'\' kod Barcelone se podrazumjeva remi u gostima, mislim da Arsenal nema srece, jer su taj kiks odradili u proslom kolu primere protiv Sportinga. Više srece iduće godine.:-)
Je li moglo ikako bez tog ZA DOM SPREMNI!? Znas li uopste sta to znaci? Ti sto govore to, to su isti oni sto pjevaju \"Sarajevo ispod Trebevica, bit ces opet Ante Pavelica\".
strasna je to ekipa,,najaca oderacemo arsenall..........oderacemo im guzove
Vidjecemo koliko je mocna poslije veceras ! ARSENAL 4LIFE
a hoce li igrati dzeko
Halo Sarajlije sta vam je ? Moramo izaci na ulice, trebaju biti protesti kao u Kairu, ja cu prvi izac na ulice !!! Treba sve rusit pred sobom, rusit vladu !!! Nemojte samo da se brinete za licne probleme, i ja imam svojih problema ali ovo je problem svih nas. SVI NA ULICEE BAAA RUSI SVE PRED SOBOM !! ZA DOM SPREMNI !