Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ccc, najbolji mladi napadac Europe se povrijedi. Razlog vise za dolazak Ronneya ili Suareza, a mozda Michua
Navijam i za Sarajevo! ;) S tim da sam jos uvijek za Wengera, a za Husrefa i nisam bas. Ove godine je Chelsea jak, mislim da je favorit za osvajanje lige.
Pa ti se izgleda u svemu zaebucnuo u zivotu... :)))
Ni blizu...zato prezirem zelju i man utd, i to je neka draz u zivotu :D
Ja mislim da bi im bolje bilo da su ostali bez Vengera ali trajno :)
Iako navijam za United, mislim da nema vecih pehova od ovog Arsenala, svako malo im se najbolji povrijedi, zeli da ode, primaju nekakve golove, a igraju stvarno lijepo... Mada im je odbrana goli racku, a i ko ekipa sada nisu nesto... Hvala im na najboljem napadacu na svijetu, Robinu... :)
Nema na cemu jarane. Cekamo mi da neko ispliva iz ove ekipe...pa kad neko posalje ponudu...mi cemo ga prodati :)
MoRe, nije problem... :) Vi ko i Sarajvo, nema trofeja ihahaj godina... :) Vi od 2005, oni od 2007... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)