Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi u zabludi ko vlasi sa kosovom
nebi se bas slozio stobom.... to su englezi zauzeli isto kao i smrdi Kosovo ili dio nase Bosne..... vratice se sve na svoje....
Kada su Englezi zauzeli Foklande, Argentici nisu ni postojali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad Argentina bude razvijena kao Engleska tada ce narod sam izgalsat da se pripaja Argentini a do tad ce bit Engleska,koje lud vratit se pod aragentisko sivilo i korupciju..
bolje Bostonska chajanka, nego dejtonski sporazum.
argentinske budale .... netko se opameti nakon šamaranja, a netko postane još blesaviji.
Otkada sa istinom mozes nekoga da provociras? Argentinci samo podsjetili engleze da su englezi okupirali argentinske otoke
Aguero bi mogao dobiti zabranu povratka u Englesku kao i Demichelis.
Falklandski otoci su stariji od Argentinaca... Sta ovi hoce?
CRKO SVAK KO U BOSNU DIRA
Samo ovako i mogu provocirat Argentinci, 1982 posljedni put je bio oruzan sukob za Falkland otoke, Vojska Velike Britanije je potjerala vojsku iz Argentine za manje od mjesec dana tako da se zna ko je gazda.
Foklandi su bili i ostali Engleski!!! Pascad gaucoska, nemate sta traziti!!!
Zivjela IRA....da ove prosmrdske engleze istjera iz zelene Irske....ERIN GODBRA!!!
Englezi su jedini vladao i svijeta.
Jes al malo sutra, hoce opet da dobiju po labrnji od Britanca