Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije čast kad argentina protiv tebe stavi PET odbrambenih igraca...a fudbalske sile i kite hahahahaah
Ovu formaciju ce Besic razvaliti uz pomoc svog kolege poznatim kao Rusioc. Go Bosnia ! Messi vec povraca na ovu pomisao :D
Nemoj da te Seo cuje ;)
Talasike u Brazilu, Smrdi kod kuće, HD prenos i gledaju, kad igrati ne znaju hahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
5-3-2? Gdje su postavili sudiju? Samo naprijed Zmajevi!
kako god pravili formacije bice iznenadjeni!
Da je barem pobijediti NAPUHANE Argentince i odma ici kuci. To bi bilo sasvim dovoljno za ogromno slavlje.
Srbija će osvojit Kosova Open Davis Cup Trilogy shit piss OFf Fok too piss, madafaka. Mi Srbi, gangnam style, kosova.
Nama je Spaha dovoljan a vama 5-orica trebaju.
..... stize sila nebeska.. nije ni cudo.. najbolje bi bilo da se argentina ukopa u rovove i postavi bunkere... jucer smo gledali kosarku umjesto nogometa, a u nedelju mozemo gledati neki dokumentarac o trecem svjetskom ratu.... eno robben lezi vezi pertle... prava jebada...
Za Argentinu to može biti dobra kombinacija kako bi umrtvili naš napad, računajući da Messi i Aguero naprijed mogu učiniti šta treba. međutim, ista je za Argentinu pogubna ukoliko se desi da mi zabijemo gol u prvih dvadesetak minuta.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Sto se lozite ljudi pa to je strasno.. Treba biti realan, Argentina ce vas lagano sa 3:0 uzeti i cao
...pa trea se loziti brate...pa sta znas ako upali dobro i jes...ako ne upali pa nije ni sramota...a sa takvim stavom unaprijed onda nismo ni trebali ici na svjetsko zar ne!
Ti ga mozes jos laganije uzeti u usta. Bolje ti je jedan u ustima nego dva u ruku.
ja mislim da je to prije formacija sa 3 stopera i dva malo ofanzivnija beka, kao neka kombinacija od 3-5-2 i 5-3-2!!
Znaci da nas Dzeko.. ima free 90 min :D
Trebaju napraviti postavku 7-2-1 :-) Izi ce ga prvi zabiti
Boje se Džeke, Vede i Pjanića
Ima da im Besic zada zadacu
Cigani, prepali se male Bosne :)))