Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvadite malo. Da nije 5:0 malo previse. Pa vi igrate protiv BiH a ne protiv Spanije..........
Mozda im je to sudac obecao
a kad ono igraju smrdija i genocidna????????????? Ah da, kad budu sljedeci izbori :)))))))))))))))
da da.... pritisak sami na sebe,... to nam odgovara
VELID SPAHO: 87' MINUTA, PAPE VRSI IZMJENU IZLAZI LULIC, ULAZI AVDIJA. 89' I EVO PRVI KONTAKT AVDIJE SA LOPTOM, AVDIJA PROLAZI IZMEĐU ZABALETE I MASKERANA. SUTIRA AVDIJAAAAA I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JEDAN NULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bit ce gusto bit ce 0-2,dzeko i misimovic
a izet?
Ne znaju Argentinci da nismo nikada izgubili utakmicu na svjetskom prvenstvu !
He ja glupana, pa oni neznaju da jeovo prvestvo "štelovano" da domačin pobijedi, sve najgore protivnike - pogotove južno američke FIFA če uz pomoči sudija potopi, prvi na redu su Argentina hahahahahahahahahahahahhahahahaha, pazite dobro pa če te vidite da sam u pravu.
Polahko Gauči...skinuo vam je Safet gaće 1979,da vas ne osuneti,ovaj put mislim...kad ga može zijanit Španija onako,kad ga zijani Urugvaj,pa Grci....
a jeste se i digli koji se k vi ? abd da sutra fasujete s tim rezultatom
Davno je to bilo kad nas ja batistuta isprasio i kad ste dobili sa 5:0! Sutra će vam malo biti teže, mi nemamo sta da izgubimo a kod vas je situacija drugačija, vama sve osim finala je neuspjeh, a nasi igrači su plasmanom uradili vec puno! nadam se da će messi imati dovoljno kesica kad povraćao da ne prlja travnjak marakane!
Sta ste se digli,niste vi Holandija
Ni Njemacka od proslog prvenstva
Dobro su rekli... I bit će 5:0 ZA NAS. Slijedi im sudbina Španije :) BiH
Spaha noge im polomi radi ovoga
E ljudi moji, kako bih volila da ih zmajici iznenade. Pa oni ne znaju ni di je Bih stoga ovak' prepotentno i rezoniraju. Naprijed zmajici sve vas volim, nema veze kaj nisam rodjena u BIH nekak ste mi prirasli k srcu. Gooo goo dragons :))
pozz iz Rio de Zinera, danas je ovdje bio predivan dan. Obilazak kipa Isusa i voznja zicarom na glavu secera. Uzivalo se. Prelijepo.
samo se nemojte pomarisat sa argentincima...
5:0 za BiH
to volim, neka nas podcijene, slijedi hladan tuš
Samo napred Argentinci, Banja Luka je uz vas !
Bosnjaci lajkajte ovaj komentar podrzite pacenike u svojoj suludoj ideji velike srbije produzavajte im agoniju rodili su se u BiH i umrijet ce u njoj.....
... koje selo tacno? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aBd, mislim da im mozemo dohakati. Svaki korner i prrkod smo im prijetnja. Zmajevi samo hrabro, cijela BiH je uz vas.