Ludost
0

Argentinci ne žele Messija u ekipi!

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Bolni “šamar” od dojučerašnjih bezrezervnih poklonika dobio je ponajbolji nogometaš današnjice i vođa argentinske nogometne reprezentacije, Lionel Messi (22).

Barcelonin as (ponovno) nije bio na očekivano visokom nivou u kvalifikacijskom susretu između Argentine i Perua koji je riješen 2-1 pobjedom domaćina, nakon pogotka Martina Palerma u trećoj minuti sudijske nadoknade utakmice.

Navijački puk u Argentini gubi strpljenje i živce gledajući kako se njihov nogometni ponos muči, te strepi nad odlaskom svojih miljenika na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici.

Na udaru kritika su mnogi, međutim, itekako su iznenađujući rezultati online ankete postavljeni u tamošnjem dnevniku Clarinu.

Na upit treba li Messi odlučujući susret protiv Urugvaja započeti s klupe za rezerve, palac dolje tom nogometnom asu pokazala je velika većina od 55.802 anketirana čitatelja do 14.30 sati po našem vremenu.

Naime, njih čak 33.642 upravo su takvog mišljenjam što čini postotak od 60.3. Naklonost spram svog vođe pokazalo je 22.160 ispitanih, odnosno 39.7 posto.

Nisu Messiju skloni ni u najčitanijem sportskom dnevniku Oleu. Proglasili su genijalnog nogometaša Barcelone najlošijim igračem utakmice protiv Perua. U obrazloženju je stajalo:

"S obzirom na mogućnosti talenta, naš najslabiji igrač na terenu!"