Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNICI PROLAZE KO GRCI KAD SU UZELI EP
Belgija je stvarno bila ispod nivoa. Ustvari, sa Amerikom su bili iznad nivoa, ovo je njihov pravi nivo... Biti ce zanimljivo ako prodje Holandija veceras. Mislim da ce Dzankalankaho uzeti ove godine SP...
Eto Argentinci su sretnici, ali su zato Njemci i Brazilci sve izdominirali. Šta vam je ljudi? Normalno je da se igra ovako taktički, preveliki je ulog.
mah brazil ce biti pobjednik...
Ne mogu ih. Gori su mi od najgore italije. Samo da oni ne uzmu
vidim se.re raja po argentini, a haj nek mi kazu ko ne igra ovako na ovom SP u eliminacionoj fazi ? Pored toga Belgija je danas pokazala ogroman kvalitet imali su nevjerovatna 2 suta u okvir gola od cega jedan u prvom sa 30 metara i drugi u 94 minuti....
jajaj
Kompany je dobro unovčio ovo namještanje,krivac je kod gola,jos nekoliko ofirnih grešaka te onaj prodor Higuaina gdje je jednostavno pustio čovjeka da prođe kada je pogodio prećku.
Vecina nas je vjerovatno bila za Belgiju, realno gledano najslabija tekma Belgije na SP, Argentina ide dalje, 1/2 Argetina-Holandija, Brazil-Njemacka bit ce to dvije sjajne tekme
ovaj danasnji fudbal je KARINAAAAAA, na.*** vam se mame pretplacene!!!! bezze izgubi 2 sata vremena
naj.ebem# sta cenzuru odmah udarate
POBIJEDILI NAGUZOVE , VIDJECEMO KAD VAS PODERE HOLANIDJA A BRAZIL NJEMACKA
Dislajk za igru Argentine danas, za Messija isto. Bit´ će nama teško sa ovom Belgijom.
Jao jao evo sad ovih Messijevaca :) Uzivaj momak, moje misljenje i nijedna ga slike nece promijeniti!
a) osoba ženskog roda b) nikad nisam nista ovdje napisala protiv Messija c) Moje mišljenje na osnovu odgledane utakmice sinoc, sto ne znaci da Messi nije vadio ekipu svaki put iz propasti na ovom SP i da nije najbolji na svijetu Imas najljepše pozdrave ::)
I Brazil i Argentina se bore do zadnjeg momenta ,tu im moramo skinuti kapu ,
Sve ti je jasno o kakvom mundijalu se radi kad je Kosta Rika u 1/4 finalu.Ovo je antifudbal,da je Mourniho vodio Honduras stigao bi do finala.
...i Belgija je uz Papeta!
potrošeno dva sata gledanja u veliko NIŠTA
jedva vala, jedva