Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno Hidink je pokazao koliko je veliki trener ne uzvrativsi mu .Ali poslije utakmice je vjerovatno Ardi izrekao ostre sankcije.
Super serb !! Ovog Turcina i tebe kao da je isti babo pravio !!!
@ halo Sta je bilo praznoglavi, ne svidja ti se nesto? To se zove sloboda pisanja, sloboda misli za tvoju informaciju. Ako se radi o dobrim administratorima onda ti isti imaju dve mogucnosti. Prva: Da tolerisu proste poruke svih korisnika jedne stranice pa tako i nas Srba izmedju ostalog, bez diskriminacije. Druga: Da vode jednu strogu liniju kojom bi brisali sve poruke koje se ne podudaraju moralnom kodeksu njihove internet prezentacije. To sto ti mislis da si zasticena vrsta, da mozes da pljujes po drugima, a drugi po tebi nikako, pa se takav jadas administratorima, e tu se radi o jednoj karakternoj slabosti. Takvima bi predlozio forum avaza, gde mogu naci dosta srodnih dusa. Noga
To !!!!!!!!!!! Postoji istorija i srpska istorija.Ti sto pises to nije ni za WC papir.
kako dopustate ovakve komentare ej vi citate li uopste sta sve pise administratori primitivni haloooo
je islamska,lojava,nekultura!Nakon 450 godina osmanske okupacije SRPSKE BOSNE i SRPSKOG HUMA,naši bivši Srbi,a današnji bosanski muslimani,primili su svu nekulturu,poganluk i peksinluk od osmanlija!Isto se ponašaju kao i Turci, a nije nikakvo čudo kada u sebi nose azijtske osmanske gene!Osmanlije su za 450 godina okupacije NAŠE SRPSKE BOSNE I SRPSKOGA HUMA, taslačili njihove nane,a i deke,jer hoćeTurci muške guzove,pa kao posljedicu imamo ove današnje \'\' bošnjake\'\'(ma šta to značilo) koji su svi mali rastom, crne kose i tamne puti,za razliku od nas Srba koji smo visoki,svijetle puti i plave ili smeđe kose!
Tako i treba, jos ga je trebao kopackom u vugla ...
@Superb Serb A jeste vi Srbi kulturan narod. Ustvari ako mogu da vas nazovem \"Srbi\". Poznato je da vi imate vise Turskih gena nego Slavenskih. Polutaneri (Kacaci) su nesto najgore. To je ono kad su u podsvijesti isfrustrirani sami sobom, sto je slucaj kod vas polutanera, hajmo reci Srba.
al jucer oni estonci pobjedise :P steta za srbiju mogli su nesto napravit vala hahahah!
samo me dzubrad oborise na 1X...gadovi...
Turci su vasa braca. I oni su svoju kulturu prenijeli na vas.
Nadam se da ce ga suspendirat Hiddink jer takvo ponasanje je neprofesionalno i treba ostro kaznit,Hiddink je jedan od najboljih trenera i treba da ima respekt bez obzira na rezultat....
Napisacu \"tursko magare nevaspitano\" ali je to uvreda magarcima svugdje u ivijetu, kojima se izvinjujem.
Ovaj sto je igro za reprezentaciju igro je. Barem dok je GH selektor.
ovo nam ne treba ovo nam ne treba svadje idemo da pobijedimo azerbjedzan i da odemo u baraz