Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alex, onda si loše preveo!! Mourinho je naglasio da je problem u disciplini zero to jeste nula, razlog je čisto sportski, i ne navodi se nikakav konflikt, Mourinho ga je nahvalio, ali je spomenuo kako su Varane i Pepe bili spremniji za ovaj susret!!
Ovaj se arbeloa fakat mnogo raskokodakao u poslednje vrijeme , jbt ko da im je glasnogovornik -.-
bravo za jokera...u potpunosti se slazem.....
nije mi jasno da je ovaj Arbeloa uvijek u prvih jedanaest kod Reala iako je sinoc malo bolje odigrao nego inace! Pa tip ofenzivno ne postoji, kada je lopta kod njega tu su samo alibi-dodoavanja, nikakva ideja, nikakav prodor, asist ili mozda centarsut! Ok defenzivno ima svoje kvalitete ali po meni jedan prosjecan igrac koji ne zasluzuje mjesto u prvih 11 u Realu, mislim da je Mourinho na ovoj poziciji prije trebao dovesti pojacanje nego sto je za sredinu doveo Lukicu!
sreca pa je bio na klupi za pričuve
j e b o t i sebe arbeloa se u sve mjesa isto vegeta ocm
čitao sam maloprije na Marci iliti biltenu realovom da je razlog glavno razlog što ramos sinoć nije igrao nedisciplina... i zbog toga ga je mourinho ostavio na klupi