Nogomet
0

Arbeloa: Cristiano Ronaldo ima isti osmijeh kao ranije

Totalsport
Alvaro Arbeloa i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Alvaro Arbeloa i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Ne stišavaju se priče o Cristianu Ronaldu, koji je nakon obaveza u portugalskoj reprezentaciji vratio u svoj klub, madridski Real.

Nakon pobjede nd Granadom 3-0, Ronaldo je objasnio kako svoja dva gola na toj utakmici nije slavio jer je nesretan iz profesionalnih razloga.

U međuvremenu je sudjelovao u dvije pobjede portugalske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, vratio se među "kraljeve", a špekulacije o razlozima zbog kojih je nesretan i dalje traju.

"Cristiano se ne ponaša ništa drukčije nego što se ponašao prije te priče kako nije sretan. Njegovi su osmjesi isti kao i ranije. Usredotočen je samo na ono što je jedino bitno, a to su pobjede našeg kluba. Mi smo mu ponudili svu pomoć, kakvu god treba. Santiago Bernabeu će mu pljeskati još više nego ranije", tvrdi odbrambeni igrač Real Madrida Alvaro Arbeloa, te dodaje kako ekipa podržava i Ronaldovu kandidaturu za osvajanje Zlatne lopte.

"Iker Casillas, Xabi Alonso ili Sergio Ramos bi također mogli osvojiti Zlatnu loptu, ali Cristiano je zaslužio tu nagradu", kaže Arbeloa.