Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj Komitet kojeg neki hvale...., ovo nema veze sa sportom i sa fer pley principima...., jadno i čemerno...., da je pametan Rudar da ne dođe, pa nek rigistruju utakmicu 3:0, ionako je ovo navlakuša za nekakav nadri politički klub koji se zove Zrinjski.....
Nije fer! Ocito hrvati drze konce u savezu.
da sam znao ovu vijest ranije, ne bih danas uplatio dvicu na svinju protiv gradine. uzimaju rudara a gube od gradine. a rudar se ne bi trebo pojaviti na utakmici.
stvar je vrlo jednostavna.... Gršeka je bila što su uračunali u regularno vrijeme period kada je nestalo struje na stadionu.... i sad je ta greška ispravljena.
Dragi Boze, pa sta je ovo,dokle vise,sta nam radi politika koja de uvukla u sport,utakmica se po svim praviloma treba samo nastaviti od onoga momenta kad je prekinuta,i treba se protiviti ovakvim ludim odlukama \"nekakvih\" komisija..
Glupost,ne znam zasto se napravila tolika zbrka umjesto da nastave gdje su stali,oni prvo zakljucuju utakmicu,a kasnije nesto ponistavaju. KATASTROFA
Valjda da se odigra ostatak utakmice po rezultatu 2-1 za Rudar? Ako se mora odigrati citava utakmica to onda bas nema nigdje u svijetu.
Ocito da Zrinjski mora pobijeiti pa kako god.
znaci Zrinjski mora u Evropu ove sezone!!!
Sada cemo pobijediti. :D