Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije najbolji svih vremena ali je jedan od najboljih! Isto kao i Zidane, Maradona, Ronaldinho, Pele, pravi Ronaldo...
kickboxer, hajde ti pogledaj statistiku i messija i ronalda u ovoj kalendarskoj godini ali pri tome i jednom i drugom igraču oduzmi golove iz penala jer nije messi ni najmanje kriv što realu sude toliko penala i što ronaldo na taj način popravlja statistiku
i pri tome uzmi u obzir da ronaldo igra sa daleko boljim igračima jer messi u barci mora igrati i u vezi i u napdau dok ronaldo samo čeka loptu i zabija
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
svakome dodje los period, al sa 17 god kad je debitovao za barcu prvi gol mu je asistirao ronaldinho od tad pa do danas pokazao je realno vise nego iko (pravi talenat), eh sad sto mu ide pa ne ide ne moze se osudjivat i poricat da je najbolji.
Prijatelju to "ne ide" znaci da postigne 30 golova :),realno veliki je majstor,samo mozda mu malo fali motivacije
ja samo kazem realno posto ga vecina bez razloga nesto mrzi i osudjuje
Messi br.1 Realovci se najeze kad cuju za njega!
Niko kao Avdija! :D
Lionel No1
Meni su Hase, Pape i Paja najbolji.
Meni su Osim Katalinski Bukal najbolji
Mesi. Ronaldo, Ronaldino, Ronaldo C., Zidan- za koga god od ovih kažete da je najbolji upravu ste.
Bez Ronalda.c
Nakacili se Katalonci na net da speru ljagu. Messi ne da nije najbolji igrac, nego, za mene ne spada u tri najbolja.. Od kojih su tu prije svega Zidane, Croyf i Maradona. Govorim o ljudima koji su sa svojim klubovima i reprezentacija, iskljucivo zbog svoje maste i znanja pravili rezultat. Kakav ovaj kepec, smijesan je frajer, zadnje tri godine ne postoji, osim sto kvalitetno pljuje po terenu, znaci, na mapi ga nema.
Veze ti nemaš ni ko je Zidane, Maradona a još manje ko je Cruyff. Veze nemaš ni šta je fudbal. Ali te izgleda kepec handri predugo, evo već 9 godina pa vam se frustracije nagomilale. Mada sumnjam da se sjećaš i kad je Messi počeo.
Sad bio na portalu Marce ni rijeci o ovome,naravno da je vijest lazna u svakom pogledu Zidane,Luis Nazario da Lima Ronaldo su obojica bolji od barsinog igraca kakav najbolji i pm,dobar dok su Xavi i Iniesta bili u vrhu mogucnosti bez njih dvojice nesto nije na nivou zlatne lopte koju ce opet osvojiti Cristiano.
Fakat ste vise dokurcili s tim pricama o Ronaldu kako je on i zasto bolji od Messija i zasto je Messi los igrac. Umjesto toga, pogledaj nekad utakmicu i vidi sta covjek sve radi, lakse je nego biti idiot i pisati glupsti. I ljepse je brate vjeruj mi.
dobit će je ronaldo zato što real trenutno ima puno bolje igrače od barce a ne zato što je ronaldo bolji od messija...u ovoj kalendarskoj godini bi imali isto golova i messi i ronaldo da realu ne sude toliko penala i da ronaldo na taj način popravlja statistiku + messi ima daleko više asistencija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ronaldo je prije svega duplo bolji čovjek od njega, a i igrač svakako ;)
a na osnovu cega to tvrdis?
Evo ti pogledaj ovo - https://www.youtube.com/watch?v=BEv-Q438-xU ........... Pa ovo - https://www.youtube.com/watch?v=NlRKbWzkAos .............. A možeš i ovo - https://www.youtube.com/watch?v=k9PJFEOZtr0
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ibrakadabra...