Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tip je bio očajan sve i jedan put kad je dobio šansu. Sjedio na klupi par puta za Austriju ispod 19 nije ni pozivan za mladu reprezentaciju ispod 21 i onda “čekao” poziv iz Bosne, nije kao fol želio igrati za Austriju. Smijurija od reprezentativca.
...od koga si ti bolji jade jedan,j.ebo te onaj ko te dovede u reprezentaciju,pajseru...
Bolji smo mi i od Kipra i Velsa i onih cionista,pa... SRCE NA TERENU ostavite,pa ce sve biti ok!
Respektuj ti Safeta koji te je ubacio u ekipu. Cimirot je azdaha za tebe a nema ga ni u romingu jer mora biti mjesta za tebe,malog amidzinog,Sunjica,Vranjesa Das Germania fussbal agentur
Kako mozes tako nesto reci za momka koji ubija u dinamu i daje golove olympiakosu u ligi prvaka bolji je od ibisevica trenutno za 2 klase i prema tome suti bgt...
Tz_Boy - Hadzic care, ne Hodzic. Hodzica nije ni bilo dok je Safet zvao Hajno- Austrijski Sturm nije igrao Evropu ima jedno 10-15 godina.
Polako. Samopouzdanje je svakako potrebno, ali previše samopuzdanja vodi u potcjenjivanje protivnika. A potcjenjivanje suparnika kao po pravilu decenijama se uvijek loše završavalo za domaće.ekipe.
daj da ne igra
Pokazati na terenu ko je hadzija a ko vodu nosi...
E jbg. ako ste uvjereni u prolaz nema nista od tog ..