Nogomet
10

Ancelotti obavijestio PSG: Odlazim u Real Madrid

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Francuski dnevnik Le Parisien piše kako je trener PSG-ovih nogometaša Carlo Ancelotti obavijestio čelne ljude kluba da je blizu dogovora s Real Madridom.

Navodi se kako je talijanski stručnjak rekao PSG-ovom predsjedniku Nasseru Al-Khelaifiju o svojim planovima na sastanku u srijedu, te mu je nedvosmisleno poručio da namjerava otići po završetku sezone.

Ukoliko se vijest pokaže istinitom, Ancelotti će napustiti PSG nakon 18 mjeseci i to nakon što ga prethodno odvede do prvog naslova francuskog prvaka od 1994. godine.

Spekulacije o Ancelottijevoj budućnosti u Realu traju već neko vrijeme, nakon što je Jose Mourinho između redaka potvrdio kako na ljeto više neće voditi Kraljevski klub, a njegovo ponovno preuzimanje Chelseaja u otočkim se medijima navodi kao praktički gotova stvar.

Realov predsjednik Florentino Perez ima jako visoko mišljenje o Ancelottiju još nakon što je odveo Milan do naslova u Ligi prvaka 2007. godine, kao i kasnije Chelseaja do dvostruke krune u prvoj sezoni na čelu kluba 2010.