Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ancheloti doktor!
Decko how about no, realno Bayern ce dominirati. Real Madrid je kao Monaco, P$G, Chelsea, City...
Samo jos Ibra da dodje i Real ce biti najaci u Evropi, Barcelonina era je prosla, ova ekipa reala ima potencijal da vlada Evropom narednih 20 godina
Tesko je pricati o pocecima ili kraju bilo kakve ere, Definitivno ova ekipa Madrida cak i bez dovodjenja Zlatana mnogo obecava. To je mlad, izuzetno kvalitetan i persektivan tim, koji bi godinama mogao igrati zajedno. Za Real navijam skoro 20 godina, ne sjecam se da smo ikada imali mladji tim. Ali ipak pricati o Barceloninom kraju je nerealno. Barcelona je odlican tim, i ako zanemarimo Xavia i Puyola koji su u godinama, onda mi tu imamo jedan poprilicno mlad kolektiv. Odnosno ekipi koja ce sa ovim igracima, sa sigurnoscu biti konkurentna i jedan od najvecih favorita kako slijedece tako i narednih 10ak godina. I to su cinjenice. Ali ne treba se zamarati takvim stvarima, opusti se i uzivaj prijatelju, fudbal nikada nije bio bolji ;)
@ana.holuja:I šta kažeš,pita je spremna,jel?