Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nisi napisao he he na kraju komentara bacio bih ti like , ovako samo aplauz iz komentara imas
dje nije zasluzio?! Pomjerio frajeru grudni kos udesno he he
Hvala bogu pa taj antipatik nije nikada za nas zaigrao. Mislim, covjek jeste majstor al je isto tako takav cigo da ga nadaleko nema... Umalo lika ubi i jos zapitkuje sudiju zasto crveni?? I njegova arogancija.. Kad se papak domogne love .. Svaka cast ibrooo
Ma neee, zasluzio je certifikat humaniste, prijatelja prirode i zastitara okolisa... Cuj nije zasluzio crveni za ono....Boze me sacuvaj, jos kad znas kakav je Ibraga balkaneros, pa covjek ima xx situacija u kojim udara karataski svoje suigrace....da ne govorim protivnicke igrace..
ma ne bi Ibra to nikad namjerno uradio, to je fino celjade :)
valjda je tako...