Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama pitarima to nikako ne odgovara
Steta, Amare vrati se 😁
valja sad 5000 milja u padze svaki mjesec a nista ne radit... uh svakako nije nista radio, sretno amawe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzentlmentski ce sad kasu da vam isprazni.
Jel ide i Lutvo?
Nista nisu dobili time sto nije trener.Treba ga otjerati iz kluba. Samo,duzni su mu..
Hvala Bogu. Osobno nemam ništa protiv Amara Osima, ali mislim da nije trener kalibra za Želju. Želim mu svako dobro i puno uspjeha u poslu i životu. Pozdrav iz Dalmacije.
Zna li se razlog
Mulalica nek ih tuce babe
Dovest murinja i on veceras dobija otkaz
Čudan je ovja BH nogomet. Kada klubu dobro ide svi su zaslužni za to i to stoji - naravno; no, kada loše krene, kao u ovom slučaju Želji, kriv je samo trener.
Nisam navijac Zelje, ali evo gledam 5 puta liga i 4 kupa i sad ga pljuju ljudi.
#donacija A šta te to čudi od nas kume? Husrefa i Amara otjeraše kao zadnje kolšare. Pa prije par dana kad je FCS kiksalo protiv zrinjskog, tjeraju likovi Vinka. Jbg. Bosna je ovo.
Još reprezentaciju mislio da vodi hahahahaha
Nije samo trener kriv
Sreća nije ga ubio neko
Realno dobar trener, uz Musemica najaci u nasoj ligi. Medjutim los igracki kadar, besparica, neisplacene place iitd itd itekako uticu i na trenera i na igrace, nema sta gore od nezadovoljnih igraca, Znaci losa uprava
Cuj los igraci kadar, tijesite se.
Nece on daleko , ostace u upravi
"Bio je dugačak covek.Moj deda kaze da covek ima tri mere:visinu,tezinu i duzinu".
Jbo fudbal u doba korone.