Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je u pravu 100 %. Ne samo da mu Barcelona treba izgraditi spomenik, nego i FIFA i UEFA ispred svojih glavnih štabova... Također će i Real Madridu svanuti ako ode Pep, ali ne vjerujem da će on otići. Ovi realovci što će me dislajkovat, sigurno bi lajkovali Pep-ov odlazak iz barce.
od 18 igraca protiv valencije, cak je 14 bilo domacih, iz barcine skole...e to je reci klub. pep je odlican,ali svi cine dobru stvar, komplet klub...ne brinite za buducnost. RESPECT
cuj lijepa vijest za real...pa guardiola je i sad u barci pa je lijepo realu +10... e moj dani idi izbodi se cackalicom
Pep nula od trenera??? HAHAHAHAHAHAHAHAHA Idi Vučko cijedi bubuljice i ne pravi idiota od sebe ;) VISCA!
kakav Pep, ovo se samo potrefila dobra generacija. on je nula od trenera, to ce pokazat vrijeme kad bude vodio neki drugi tim
Sta ti je usljo ?
Šta se vi Realovci odmah nalazite u njegovim riječima? Ne smijemo vas spomenuti jel\'? Trzate se na svačiji komentar o vama, ko kad stalno pričaju o vašoj prljavoj igri! Ispadate iz kupa, možda osvojite primeru ovaj put, zato, ako ode Pep, slavit ćete, jer znate da vam se ovaj put posrećilo, a ako ode Pep, Barci će biti teže. Imate komplekse od Barce.
Živjeli grad i klub Barselona, nama Sarajlijama milion puta dokazani prijatelji i pobratimi! VISCA!!!
real se ne dira u njega,nek se on ne dira u real.ovako samo ispada ljubomoran jer su prvi
DRAGI ALVEŠ KOLKO SI TI OPSJEDNUT REALOM,ŽAO MI TE KOLKO SI GLUP
Jel ti skandiranje Murinju posmatraš kao negativno ili pozitivno? i Da li to što je Pep cijeli život u Barceloni posmatraš, pozitivno ili negativno?
TVRDIM DA JE RAJKARD U TEŽIM OKOLNOSTIMA OSVAJAO TROFEJE..KAD SE SJETIM ONOG CHELZIJA SA MIURINJOM,LIVERPULA SA BENITEZOM,MILANA SA KAKOM,MANCHESTERA SA RONALDOM,TEVEZOM,ARSENALA,ČOVJEK JE U TOM RANGU BIO PRVI..DANAS JE FUDBAL LOŠIJI GENERALNO NEGO TIH GODINA..JEDVA ČEKAM DA PEP PREUZME DRUGI VELIKI KLUB..AL ŠTO SE TIČE BARCE ON TU DALJE NEMA ŠTA,IMAO JE POTENTNU GENERACIJU I UOPŠTE JE ŠPANSKI FUDBAL U USPONU..PITANJE JE KOJE SU NJEGOVE ZASLUGE..
barca ka,,ra reall stalno,,izbace iz kupa,,iz lige sampiona,,jednostavno ka,,ranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja vam se kunem da ce preuzet il mancester united ili inter !!!! znaci uvjeren sam u to...pep je strasan trener unio je nesto novu u fudbal isto kao i murinho.... nije moguce bez razloga da ih svi klubovi zele AL ISKRENO GOVORECI TAKO JE
Ovaj zavidni i ljubomorni g\"lumac\" ne moze dati intevju a da ne spomene najveci klub na svijetu Real Madrid !!! To sve dokazuje koliko su oni iza Reala !! (-10)
Iskompleksirani cigane !!!
Neki dan Mourinho skanidiraju navijaci Intera i Chelsea... A ko Guardioli skandira? covjek je citav zivot u Barceloni